<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Silvie OK
|
Předmět: UPOZORNĚNÍ Přitlapkováno: 3. 5. 2010 14:27:44 |
|
|
Prosím Vás, držte se tématu a potřebné si vyříkejte prostřednictvím soukromých zpráv.
Děkuji
Silvie, moderátorka |
|
|
Odpovědět
|
|
Kamila-SPHYNX
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 5. 2010 19:48:04 |
|
|
Izzy napsal: | gratulace těšíme se na fotečky |
Nikol děkuji moc za gratulaci, tvůj kocourek je moc hezký Už jsem se konečně dočkala a kočičku již máme doma Pár fotek mám již na svých stránkách...
S pozdravem
Kamila _________________ http://queensblood.webnode.cz/ |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Máme nová miminka !!! Přitlapkováno: 7. 5. 2010 10:57:29 |
|
|
Pro ty kteří se rádi kochají pohledem na malé plešaté mimozemšťánky, tak se nám ve středu 5. května narodila koťátka.
Můžete kouknout, už jsem dala nějaké foto na naše www _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: Máme nová miminka !!! Přitlapkováno: 7. 5. 2010 11:04:03 |
|
|
RadkaK napsal: | Pro ty kteří se rádi kochají pohledem na malé plešaté mimozemšťánky, tak se nám ve středu 5. května narodila koťátka.
Můžete kouknout, už jsem dala nějaké foto na naše www |
Tak to moc gratulujeme a přejeme jim ty nejhodnější páníčky _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2010 11:34:34 |
|
|
dobrý den všem,
mám velkou radost z toho, že do našeho chovu přibyla nová holčička Taweret, přímý potomek krevních linií Ruaztec, Mar-Robs, Aztec a Amenophis, Classytouch, Meowacres a Kalibrahmaś. je to taková malá čertice, která se nikoho a ničeho nebojí a doufám že bude velkým přínosem do chovu sphynxů v České republice.
hezký den
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
Daník
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2010 12:16:42 |
|
|
Hanicko, tak toto je opravdu na velkou GRATULACI, fakt super nova linie zde v CR ! Hodne stesti a zdravi male slecince. To ja ji musim pomazlit !!Dana |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2010 12:35:34 |
|
|
Izzy napsal: | Moc gratulujeme Fakt paráda, takovou starou linii sphynxů. Je fajn, že je ve tvých rukou |
moc a moc děkuji,
mám fakt radost, že v ČR přibude krev starých poctivých sphynxů. Malá má tatínka, kterému je 12 let, do dnešního dne je stále HCM negativní, zrovna tak jako maminka a doufám, že mi s paní chovatelkou Annou vzniklo dlouhé, a nikým nerušené přátelství.
Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 6. 2010 13:15:38 |
|
|
Moc gartuluju a už se těším, až ji uvidím na výstavě.
Musím naše holky rychle uchovnit |
|
|
Odpovědět
|
|
lintith
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 7. 2010 13:20:42 |
|
|
Hlásíme se jako noví členové. Dnes jsem si domů přivezla 5 měsíční nahatou kočičku. Jmenuje se Annabella Saladon a je to úžasné stvoření. Mám ji doma chvilku a už se odemě nehne, vrní jak traktor a mazlí a mazlí Jak to půjde dodám i nějaké fotečky |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 7. 2010 14:40:48 |
|
|
lintith napsal: | Hlásíme se jako noví členové. Dnes jsem si domů přivezla 5 měsíční nahatou kočičku. Jmenuje se Annabella Saladon a je to úžasné stvoření. Mám ji doma chvilku a už se odemě nehne, vrní jak traktor a mazlí a mazlí Jak to půjde dodám i nějaké fotečky |
dobré odpoledne,
gratuluji k novému přírustku do rodiny. Ať Vám přináší jenom radost.
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 7. 2010 20:58:11 |
|
|
lintith napsal: | Hlásíme se jako noví členové. Dnes jsem si domů přivezla 5 měsíční nahatou kočičku. Jmenuje se Annabella Saladon a je to úžasné stvoření. Mám ji doma chvilku a už se odemě nehne, vrní jak traktor a mazlí a mazlí Jak to půjde dodám i nějaké fotečky |
Také moc gratuluji. Vůbec neznám CHS Saladon, můžu se zeptat na rodiče a kde se CHS Saladon nachází?
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 7. 2010 21:54:51 |
|
|
fundog napsal: | Vůbec neznám CHS Saladon, můžu se zeptat na rodiče a kde se CHS Saladon nachází? Díky |
Pokud se nepletu, nachází se v Chrastavě _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 7. 2010 7:50:34 |
|
|
Také gratulujeme k novému nahatému přírůstku a at Vám roste pro štěstí _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
lintith
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 7. 2010 10:18:58 |
|
|
Ano, chs Saladon se nachází, či spíš nacházela v Chrastavě. Pan chovatelka už pravděpodobně chovat nebude. Prodává i maminku naší holčičky.
Rodiče jsou : Caramel Scarface a Eliot Blubutterfli |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 7. 2010 19:48:07 |
|
|
lintith napsal: | Ano, chs Saladon se nachází, či spíš nacházela v Chrastavě. Pan chovatelka už pravděpodobně chovat nebude. Prodává i maminku naší holčičky.
Rodiče jsou : Caramel Scarface a Eliot Blubutterfli |
Už jsem v obraze. Tuto CHS neznám, ale rodiče mi říkají odkud jsou.
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Tak je nás taky víc :-) Přitlapkováno: 7. 7. 2010 17:58:24 |
|
|
Pěkný podvečer přeji,
tak jsem si včera také splnila sen a přišel k nám bydlet překrásný modrý sphyx Silver Princ z ruské chovatelské stanice BABY-RAH. Je překrásně stavěný, neskutečně milý a úplně holý báječný chlapík. S ním k nám přišla bydlet kočička Masha - sestřička našeho Markuse. Včera cestou domů Masha spala v náručí a doma již semnou v peřinách jako by tu žila věky věků. Silvy je vzhledem k našemu Lálovi opatrný, neb Lála má dojem, že přijelo "něco" k sexování a tak se před ním drží zpět. Ale vzhledem k jejich skvělým povahám, budou ze všech úžasný kamarádi.
Jsem opravdu maximálně štastná, mají úžasnou krev, krásné barvy a ohromnou povahu - co víc si přát??? Jen hodně štěstí a zdravíčko _________________ Aniger Sphynx cattery
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 7. 2010 21:30:03 |
|
|
To je hezky řečeno "přišla k nám bydlet" - tak ať se všem u tebe bydlí dobře a ať tě ještě taky nechají bydlet s nima ! Hodně štěstí! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 7. 2010 21:41:10 |
|
|
tatiana napsal: | To je hezky řečeno "přišla k nám bydlet" - tak ať se všem u tebe bydlí dobře a ať tě ještě taky nechají bydlet s nima ! Hodně štěstí! |
No ono je to tak doslova "přišli bydlet" pravdou je, že už mám taky dojem, ýe bydlím já u nich než oni u mě. Protože spát se sedmi sfinxema v jedné byť manželské posteli, ale pod jednou peřinou a všihcni chtějí spát co nejblíže přitsiknutí ke mě...no, jsem zvědavá, kdy se konečně vyspím
Nechápu jak to někde dokáže fungovat, že lidi spí v peřinách a sfinxové ve svých pelíšcích... u nás jsou nasáčkovaní všichni na mě a co nejvíc ke mě natlačení. A ještě si diktují, kdy a jak jim mám zvednout peřinu
Ale oni jsou prostě užasní!!! Díky moc _________________ Aniger Sphynx cattery
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 7. 2010 9:48:56 |
|
|
Reg napsal: | A ještě si diktují, kdy a jak jim mám zvednout peřinu
Ale oni jsou prostě užasní!!! Díky moc |
Tak to je přesné! |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 7. 2010 18:34:23 |
|
|
Já teď spím s peterbaldy, Šántí, Baldíkem a Bivojem. První ke mně přilítne Bivoj, i kdyby už spal někde jinde, zavolám "Bivoji!" a okamžitě startuje. Pak přikráčí Baldík a nakonec Šántí. Bivoj zaleze pod deku, ostatní se zabalí do deky a tak je mám v posteli až do rána. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Karolina Leitnerova
Založen: 02.02.2006 Příspěvky: 361 Bydliště: La Maison De Lions
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 7. 2010 21:01:20 |
|
|
9 koťat a 4 dospělý v 26° vedru natisklý na zpocenym těle pod peřinou... to si taky užívám..... _________________ Karolina |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 7. 2010 8:54:14 |
|
|
Karolina Leitnerova napsal: | 9 koťat a 4 dospělý v 26° vedru natisklý na zpocenym těle pod peřinou... to si taky užívám..... |
Když já bez nich neusnu - potřebuju to jejich vrnění místo prášku na spaní . I ta horká nahatá tělíčka v těch vedrech mi nevadí, hlavně že vrní .... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Karolina Leitnerova
Založen: 02.02.2006 Příspěvky: 361 Bydliště: La Maison De Lions
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 7. 2010 10:03:35 |
|
|
tatiana napsal: | Když já bez nich neusnu - potřebuju to jejich vrnění místo prášku na spaní . I ta horká nahatá tělíčka v těch vedrech mi nevadí, hlavně že vrní .... |
Tak to mě usínání problémy nedělá, samozřejmě je mám v posteli ráda, že v zimě hřejou je super, ve vedrech už tolik ne. Dospěláci jsou taky trochu něco jiného než koťata v posteli. Když si v 5 ráno z postele udělaj chrtí dostihovou dráhu nebo zápasnický ring (kousání a škrábání prej povoleno) tak už to moc příjemný neni .... no ale chtěli jsme je, tak to máme a milujeme
Jinak abysme se drželi tématu a moderátoři nás nekamenovali tak máme také nového člena posádky. Jemnuje se Devils Haircut Voodoo Doll a je to F3 po mém Luciferovi. V mé práci pokračoval chovatel z Dánska (resp. teď se odstěhoval do Švédska) a musím říct, že pokračoval velmi úspěšně. Nová severská kráska se brzo objeví na webu _________________ Karolina |
|
|
Odpovědět
|
|
Petruska
|
Předmět: nový přírůstek Přitlapkováno: 13. 8. 2010 19:03:11 |
|
|
Ahojky, jsem tu nová a mám doma od neděle nový přírůstek 3-měsíčního kocourka Kukýho
Je to zlatíčko
Zatím nevím jestli se sem dají vkládat nějak fotečky ( hned jak zjistím doplním ) tak se na mýho nahatečka můžete juknout na web stránkách ( www.nahacek.estranky.cz ) tam mám jeho fotečky |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
|
Předmět: Re: nový přírůstek Přitlapkováno: 15. 8. 2010 16:35:26 |
|
|
Petruska napsal: | Ahojky, jsem tu nová a mám doma od neděle nový přírůstek 3-měsíčního kocourka Kukýho |
Ke Kukymu moc a moc gratulujeme a přejeme s plešounkem jen ty nejhezčí zážitky _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
|
|
Odpovědět
|
|
Petruska
|
Předmět: Miminečko Přitlapkováno: 17. 8. 2010 21:44:38 |
|
|
Tak Kuky se tu během týdne parádně zabydlel, ode dneška si už začíná dovolovat na psíky no jo sou na něho dva ( mám čínské chocholaté psy ) tak nejdřív dorážel na toho mladšího a teď si už dovolí na toho staršího
A musim uznat, tohle sou užasný kočky nebo spíš takovej pejsek co mňauká hihi pořád za mnou cupitá a musí být u mě ... a je super jak spinká ... on se musí zavrtat pod deku, ale uplně a samozřejmně se musí naplácnout na mě a tak kráásně hřeje, já sem v zimě pořád zmrzlá, tak se topeníčko bude hodit |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Kocour na prodej Přitlapkováno: 15. 10. 2010 14:28:49 |
|
|
Kdyby měl někdo zájem o kocoura s PP, tady se prodává-a asi hodně lacino:
http://aukro.cz/show_item.php?item=1274926171
a tady ještě jeden:
http://aukro.cz/show_item.php?item=1276275205
důvody neznám, nechci soudit..
_________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Petruska
|
Předmět: hmotnost Přitlapkováno: 19. 1. 2011 17:40:47 |
|
|
Nevím kam to zařadit, písnu to sem
Kolik mám mít KG dospělí kocourek?
Tomu mímu je 8 měsíců a je to taková "nudlička" musim ho zvážit přijde mi takovej maličkatej ... |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: hmotnost Přitlapkováno: 19. 1. 2011 17:49:52 |
|
|
Petruska napsal: | Nevím kam to zařadit, písnu to sem
Kolik mám mít KG dospělí kocourek?
Tomu mímu je 8 měsíců a je to taková "nudlička" musim ho zvážit přijde mi takovej maličkatej ... |
Nejde ani tak striktně povědět jako u psů, jakou váhu dle standartu má kocour mít, ale berte v úvahu, že v osmi měsících je to ještě kotě. Jeho velikost bude "hotová" shruba ve dvou až třech letech, kdy se z něj stane dospělý kocour. Samozřejmě většina kocourů svoji váhu mění, dle toho, zda jsou chovní a jejich myšlenky na holky jim popletou hlavu a kocouři nejí jak v období klidu. Jinou váhu bude mít kocour co je kastrovaný a třeba se rád přejídá. ¨
Mám své tři kocoury - jeden má 6,5kg, druhý má 5kg a třetí má rok a má 4,5kg. Můj odchov který bydlí u přátel má 4,7kg, ale znám i kocoura o váze 3kg.
Důležité je, zda kocour vypadá hubeně nebo je jen lehký... _________________ Aniger Sphynx cattery
|
|
Odpovědět
|
|
|