<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ewvita
|
Předmět: Prosím o radu Přitlapkováno: 21. 11. 2010 8:19:40 |
|
|
Dobrý den, prosím vás, potřebji poradit. Když se vrátím domů z práce, moje čička začne lítat, blbnou atd.. na tom by nebylo nic zlého, ale! Včera takhle blbla a najednou z ničeho nic začala být.. ani nevím, jak to popsat.. jakoby ,,sfetovaná,, .. koukala sem a tam a nedokázala stát.. řekla jsem si, fajn.. zatočila se jí hlava, protože celý den spala a když příjdu domů, lítá jako střelená.. dokonce mě i napadlo, jestli tak trošku nesimuluje.. jenže dnes v noci mě probudil její neskutečně děsivý a hlasitý výkřik.. okamžitě jsem se posadila, rozsvítila a ona zase tak přikrčeně seděla na zemi -opět jakoby úplně mimo a u toho se dokonce pokálela.. .. chvíli trvalo, než se vzpamatovala.. prosím vás, nevíte, o co může jít? Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Re: Prosím o radu Přitlapkováno: 21. 11. 2010 14:02:36 |
|
|
ewvita napsal: | Dobrý den, prosím vás, potřebji poradit. Když se vrátím domů z práce, moje čička začne lítat, blbnou atd.. na tom by nebylo nic zlého, ale! Včera takhle blbla a najednou z ničeho nic začala být.. ani nevím, jak to popsat.. jakoby ,,sfetovaná,, .. koukala sem a tam a nedokázala stát.. řekla jsem si, fajn.. zatočila se jí hlava, protože celý den spala a když příjdu domů, lítá jako střelená.. dokonce mě i napadlo, jestli tak trošku nesimuluje.. jenže dnes v noci mě probudil její neskutečně děsivý a hlasitý výkřik.. okamžitě jsem se posadila, rozsvítila a ona zase tak přikrčeně seděla na zemi -opět jakoby úplně mimo a u toho se dokonce pokálela.. .. chvíli trvalo, než se vzpamatovala.. prosím vás, nevíte, o co může jít? Děkuji |
Urychleně běžte k vetovi, může to být epileptický záchvat, cokoli. Vet ji musí prohlédnout! Napište, jak jste dopadli... |
|
|
Odpovědět
|
|
ewvita
|
Předmět: Re: Prosím o radu Přitlapkováno: 21. 11. 2010 14:59:32 |
|
|
Děkuji.. tak trošku mě ta epilepsie taky napadla.. dám vědět, jak to dopadlo.. |
|
|
Odpovědět
|
|
ewvita
|
Předmět: Re: Prosím o radu Přitlapkováno: 26. 11. 2010 19:45:18 |
|
|
Tak to prý může být cokoli.. pan veterinář napsal prášky na epilepsii.. když zaberou, epilepsie to je, když ne, nasadí se antibiotika.. |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 11. 2010 21:22:24 |
|
|
nasadil prášky a krev nebral? |
|
|
Odpovědět
|
|
ewvita
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 11. 2010 19:22:15 |
|
|
ne nebral.. prý to může být cokoli a krev je zbytečná.. prášky nám napsal, pokud se to stane znova- nasadit a uvidí se.. pokud ne, šlo o přechodnou věc vyvolanou např. nějakým stresem nebo prý mohla něco přechodit.. .. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 11. 2010 20:51:19 |
|
|
ewvita napsal: | ne nebral.. prý to může být cokoli a krev je zbytečná.. prášky nám napsal, pokud se to stane znova- nasadit a uvidí se.. pokud ne, šlo o přechodnou věc vyvolanou např. nějakým stresem nebo prý mohla něco přechodit.. .. |
Podivný přístup veta.Léčba způsobem pokus omyl?Já už bych k němu vícekrát nešla,představte si,že by takhle léčil lékař vás!
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 11. 2010 0:10:32 |
|
|
beta.1 napsal: | ewvita napsal: | ne nebral.. prý to může být cokoli a krev je zbytečná.. prášky nám napsal, pokud se to stane znova- nasadit a uvidí se.. pokud ne, šlo o přechodnou věc vyvolanou např. nějakým stresem nebo prý mohla něco přechodit.. .. |
Podivný přístup veta.Léčba způsobem pokus omyl?Já už bych k němu vícekrát nešla,představte si,že by takhle léčil lékař vás!
BBMM |
Já jen tiše žasnu-a to si necháte za vaše peníze líbit? Najděte si jiného, čím dřív, tím lépe! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Re: Prosím o radu Přitlapkováno: 30. 11. 2010 11:34:35 |
|
|
ewvita napsal: | Tak to prý může být cokoli.. pan veterinář napsal prášky na epilepsii.. když zaberou, epilepsie to je, když ne, nasadí se antibiotika.. |
Jak už tu psaly dámy přede mnou - ihned změňte veta! Já absolutně nechápu, jak může předepsat jen tak prášky na epilepsii. |
|
|
Odpovědět
|
|
|