<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 3. 2010 23:59:34 |
|
|
fofo177 napsal: | Jojo, to je přesně ono, máme ATB a na podporu vypuzení obsahu dělohy Enzaprost. První injekci jsem jí ďobl večer, no, zatím jí blbě není, tak uvidíme. |
Bingo, to je ono!! Tak to je teda dobrá, mě upozorňoval vet, že jí bude blbě po píchnutí, blinkala, slintala, píchala jsem to tuším prvně snad po 8 hodinách, pak 2x denně a pak už jednou, ale užila si - teklo toho z ní vždy po injekci hafo, pak se to zmírnilo a po další znovu a znovu
Bylo mi jí děsně líto, ale vydržely jsme obě a bohudík se z toho dostala, tak doufám, že Vaše nahulenka se uzdraví touhle cestou taky!! _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
andulicka
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2010 16:10:43 |
|
|
Místo enzaprostu bych vám doporučila Alizin... |
|
|
Odpovědět
|
|
Editta
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 2. 2011 11:48:58 |
|
|
turrik napsal: | Frantiska napsal: | mam dojem ze na setrnou antikoncepci porad vsichni napjate cekaji a porad nic |
A slyšela jste někdy o felipilu? já právě nevím, do jaké míry by měl být šetrný, ale je prý z Francie, kde byl vyvinut přímo pro kočky - u nás se často dává lidská antikoncepce. Prý by měla být šetrnější, jen nevím do jaké míry. |
Bože,je tohle normální? |
|
|
Odpovědět
|
|
LINCI
|
Předmět: ANTIKONCEPCE Přitlapkováno: 5. 2. 2011 21:24:25 |
|
|
DOBRÝ VEČER OSOBNÍ SKUŠENOST NEMÁM ALE MOJE ZNÁNÁ TUTO ANTIKONCEPCI PODÁVALA V ZÁŘÍ 2010 A ODTÉ DOBY JÍ KOČKA NEMROUSKALA ALE JINAK JE BEZ PROBLÉMU, |
|
|
Odpovědět
|
|
figaro
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 2. 2011 17:56:47 |
|
|
Felipil je aj podla mna v pohode. Podavam ho macke uz treti krat a zatial (klop, klop) bez problemov. Po vysadeni vzdy necham prejst jednu ruju a nasledujucu ruju macku necham nakryt. Zatial s tym neboli ziadne problemy. Macka otehotnela hned na prvykrat a ziadne komplikacie som nepozoroval, ani pri porode. Po vysadeni tabletiek sa ruja dostavi najneskor do dvoch mesiacov. V case podavania tabletiek je macka kludna, bez stresu a dobre prijima potravu.
Tym vsak nechcem tvrdit, ze je to idealne riesenie, ale vzdy je to lepsie ako hormonalne injekcie. To by som macke nikdy nedal. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2011 0:00:50 |
|
|
No já zase nežádoucí krytí řešila antikoncepčním čipem pro kocoura. Kočky v říji cítí okamžitě, kryje, kočka nezabřezne, ale dá pokoj. A kocour přestal značkovat. Kéž by mu to zůstalo i po odeznění účinku čipu-je to tak na 1-1,5 roku. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|