<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Bianka
|
Předmět: Marbocyl Přitlapkováno: 9. 5. 2011 8:26:01 |
|
|
Ahojte. Na dotaz na lék Marbocyl mi vyhledávač nic nenašel. Má někdo s tímto lékem zkušenost při léčbě rýmy a zánětu středniho ucha u kotěte? Už měl hodně ATB a tohle je další v řadě. Tentokrát je určené pro telata a selata. Kotě má půl roku a perem se s rýmou už od 8 týdnů. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Esme
|
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 5. 2011 21:53:40 |
|
|
Díky. Koukla jsem se na to, a jsem trochu v rozpacích. Ten lék není určen pro mladá zvířata. A nám kluk zrovna roste. No ve čtvrtek jdu na kontrolu. Zeptám se na to vetky. Snad jsem neudelala chybu, že mu to dávám. Ale jsem s veterinou spokojená, vždy věděli, co dělají. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
miusiatko
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 5. 2011 1:00:26 |
|
|
Podľa popisu z anglickej stránky by nemal byť používaný u mačiek mladších 16týždňov.
Mali by to byť 5mg tablety a mali by sa podávať 5 dní (pri respiračných ochoreniach).
http://www.vetstreamfelis.co.uk/drugs/datasht/v56c1610.htm _________________ Miuška & Frankie |
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 5. 2011 19:36:19 |
|
|
No tak to souhlasí, po 5 dnech máme jít na kontrolu. A respirační potíže máme. Zatím to zabírá, ale ono se mu to pořád vrací. Jestli se to zase vrátí, čeká ho operace. Díky. Je s podivem, že na kocouřovi tento lék ještě není prodiskutován, nebo aspoň jsem nenašla vlákno. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
miusiatko
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 5. 2011 19:39:59 |
|
|
Aká operácia ho čaká, ak sa to nezlepší?
Robili sa mu stery na chlamky a ostatné potvory? _________________ Miuška & Frankie |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
|
|
Odpovědět
|
|
Bianka
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 5. 2011 22:29:02 |
|
|
Bojujem s tou rýmou už hodně dloho a výtěry měl, ale kvůli věku se muselo s bakterii bojovat mírnějšími ATB,aby se právě nezastavil vývoj. Hlavně byl problém,že potom mohl mít zdravotní potíže,nejen že by nevyrostl. Zuby a chrupavky by se narušily.
Pokud to teď nezabere, musel by na operaci, a snad to dobře vysvětlím. Někde za boltcem ve vnitřním uchu je nějaká dutá kost,ve které pravděpodobně přetrvává bakterie spolu s hnisem. Ty ATB špatně pronikají kostmi. Čili by se to muselo rozříznout a vycistit a ATB vložit přímo tam. Prostě zničit hnízdo. A ještě jednou vyšetřit na polypy.
Stejně je mi líto, že už neporoste, když měl teď ten Marbocyl. Měl pěkně našlápnuto. Je mu půl roku a má skoro 6kg. Holt nebudou výstavy,ale mazlení ano. Je to miláček.
Zítra jdu na kontrolu, ale pořád slyším, že při čuchání chrochtá. No uvidíme. _________________ Pozdravují vás Honey a Gershwin, a jejich kotě úžasný Goliáš, naše mainky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|