<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Pavla Pávková
|
Předmět: Uprava domu pro kočky - terasa, voliera Přitlapkováno: 27. 4. 2009 9:20:12 |
|
|
Chystáme se stavět patrový dům a jsme ve fázi projektování domu. Dům chceme co nejvíce přizpůsobit spokojenému životu koček.Chtěla bych požádat všechny, kteří mají terasy nebo venkovní voliéry pro kočičky, o vlastní zkušenost, dobrou radu nebo nějakou vychytávku. V současné době žijeme v domě, kočičky můžou všude, ven však nechodí a nemáme ani terasu. Nejvíce mne zajímají prostupy z domu ven a zkušenosti ze života kočičky ve voliérách (klíšťata, hlína, blechy..). Vše mi můžete psát na email, neboť vím, že je to věc, která není obecná a nemusí zajímat každého. Budu také vděčná za nějaké foto. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2011 15:23:50 |
|
|
Dobrý den,
ráda bych nechala zhotovit kočenám venkovní voliéru, částečně zastřešenou, a částečně ne aby si taky užili sluníčka. Zadní stanu by měla tvořit zeď domu. Nemáte prosím někdo nějaké fota pro inspiraci, nebo plánek, prostě cokoliv. Také mě zajímá jaké jste použili pletivo, přemýšlela jsem i nad tím, jestli by nešla použít síť, ale nevím jestli je dostatečně pevná, moc se mi to nezdá. Pletivo bych asi musela v jedné části nějak nastavovat do výšky zhruba 4m. Tak kdyby měl někdo nějaký nápad..., děkuji moc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2011 18:19:27 |
|
|
Já mám v oblíbených uložené tyto fotky. Není to sice přesně to co chcete stavět vy, ale třeba nějakou inspiraci najdete.
http://www.axisstar.cz/voliery.htm _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2011 23:20:12 |
|
|
Tak tohle téma mě také velice zajímá-mám tentýž úmysl. Poradí někdo? _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2011 10:28:51 |
|
|
No to je nádhera Leemet, sama bych se nastěhovala. Na tom jednou odkazu vidím i použité ty sítě, tak by to možná šlo.
Vchod přes okno není praktický, v zimě by to nešlo mít pořád otevřeno.Ten vchod bych já chtěla vyřešit asi nějakým tunelem jako v Axis Star někde přes technickou místnost domu,kočeny tam mají záchody a kvůli úniku tepla by to asi bylo nejlepší. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2011 9:18:58 |
|
|
Ajnoka napsal: | Vchod přes okno není praktický, v zimě by to nešlo mít pořád otevřeno. |
No pokud by voliéra nebyla zateplená, asi bych tam v zimě kočky na celý den stejně nepouštěla, aby nenastydly. A pokud jdou udělat průchozí dvířka do prosklených dveří, tak proč by nešly do skleněného okna _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
|