Pobyt na zahradě na lanku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Livvie
|
Předmět: Pobyt na zahradě na lanku Přitlapkováno: 26. 7. 2011 11:36:11 |
|
|
Ahojky.Jezdíme s kocourem kdžy je pěkně na zahradu od rodičů .Jenže se ho bojím pustit navolno a tak je na kšírkách a na vodítku.Vodítko dám na zem a vytáhnu ho na celou svou délku.a tak si kocour chodí kam chce dokud mu nedojde vodítko.Někde jsem četla, že někdo měl kočičáka na nějakém lanku,bylo delší než naviják a tak měl celkem velkou plochu na chození.To navíjecí je celkem blbé, protože mu rychle dojde.Uměl by mi někdo s tím poradit?Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Livvie
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 7. 2011 8:36:37 |
|
|
Tak jsem nějaké lanko našla, ale nevím jeslti by to nebylo příliš těžké pro kocouře http://obchod.heapco.cz/lanko-s-fixacni-spiralou-pro-psa-do-zeme-519201006.htm nebo jsem pak uvažovala o stopovacím vodítku, co myslíte?Ještě jsem někde viděla pejska nad pozemkem byl napnutý drát na tom drátě něco(něco jaka karabinka) a pes zapnutej na lanku a ta karabinka jezdila sem a tam, ale nemůžo to nikde na netu najít... |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 7. 2011 11:06:24 |
|
|
Myslím, že na to ani není třeba něco hledat, karabiny se sehnat daj, lanko taky, k tomu klasický vodítko a kšíry a není třeba nad tím nějak dumat. Kocourovi by to mohlo stačit, bude mít sice omezenej "rozlet", ale zase na druhou stranu se nezamotá do nějakýho příliš dlouhýho volnýho vlákna. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|