<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Aélinnel
|
Předmět: ,,Sztruks" na škrabadlo Přitlapkováno: 5. 8. 2011 15:33:43 |
|
|
Zdravím dámy,
nevíte, kde bych sehnala potahový materiál na škrabadlo, jako mají drapaki, to proužkované? Chystám se zrenovovat škrabadlo a nechci tam dávat ten nechutný plyš, tohle mi přijde mnohem lepší..u náš jsem to nenašla, jen takový ten jemný, tohle má větší mezery a tak, no koukněte na to a jestli někdo víte, budu ráda |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ,,Sztruks" na škrabadlo Přitlapkováno: 7. 8. 2011 15:23:59 |
|
|
http://diict.com/pl/sztruks
manšestr? _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2011 0:36:05 |
|
|
Ano, April, je to manšestr, ale myslím, že se takový, jaký používají Poláci na škrabadla, bude těžko shánět. Mám polské škrabadlo, právě s manšestrem a má jednu velkou nevýhodu - když na něm kočka "přebírá", šlape - tak se velmi vytahují nitky, což kvalitní plyš nedělá. Já se chystám taky zrenovovat balkonové škrabadlo, ale rozhdola jsem se použít koberec, který je nejtrvanlivější. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2011 14:39:09 |
|
|
Koerec by byla jasná volba, ale bude to v obýváku, tak chci, aby to trošku vypadalo, dám pod to i molitan a tak..nevím, mně ten plyš zdevastovali totálně, navíc se v tom stráášně drží chlupy. Nicméně jestli víte, dámy, o něčem vhodném, klidně řekněte - já jen že jsem tohle viděla na výstavě a vypadalo to moc pěkně. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2011 14:40:11 |
|
|
Jo a.. samozřejmě je to manšestr, akorát u nás mají všade takový strašně jemný, má to malé proužky a vypadalo by to asi lehce divně. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2011 15:56:48 |
|
|
Aélinnel, ony postupně zdevastují všechno Záleží taky na plyši nebo manšestru, zkuste si vyhledat "potahový manšestr", ale stejně by to člověk potřeboval vidět nebo si osahat. Zalovte v potahových látkách, měla jsem dobrou zkušenost se sedačkou potaženou mikroplyšem, která i při prodeji vypadala jako nová, ačkoliv na ní řádila několikerá koťata... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2011 17:14:21 |
|
|
To co mají Drapaki na škrabadlech, není manšestr, ač to tak na první pohled vypadá, je to mikrovlákno. Také jsem sháněla v metráži, ale nikde nesehnala, nakonec jsem narazila na podobné deky, a ušila aspoň pelíšky, ale látka má horší kvalitu než mají PL. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 8. 2011 20:11:23 |
|
|
ZdenkaP napsal: | Aélinnel, ony postupně zdevastují všechno ... |
Zdeni, to je mi jasné Jen aby to vydrželo aspoň dva, tři roky koukatelné, je mi jasné, že měnění potahu na škrabadlech budu dělat co pár let. Někde na venkovním nebo v ložnici by mi to bylo fuk, ale takhle když přijde návštěva a straší tam tahle obluda, nemusí z toho ještě viset haldy chlupů na nitích Uvidíme, zítra zajdu do metráže ve městě, co tam mají, a třeba se poštěstí, je fakt, že člověk to potřebuje ,,omakat". |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2011 10:58:29 |
|
|
Tohle mají aspoň dobře vymyšlené v prokocky.cz, ukážete paragon od škrabadla, co jste u nich koupili, a jakýkoliv díl vymění se slevou. Jen ta pořizovací cena škrabadla je vyšší. Jinak u nás jediná látka, která vydrží nálety 15 koček a koťat, je taková ta pevná na venkovní lehátka nebo křesla. Ale musí mít opravdu vysokou hustotu nití. Na odpočívadla se ale asi moc použít nedá. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 8. 2011 10:30:37 |
|
|
Tak, nakonec jsem koupila v látkách něco úplně jiného - takový ten asi mikroplyš, pak sem dám fotky, až to bude hotové. Měli tam i potahovky, ale takové ošklivé vzory, co se mně nelíbily - s květy, divné vyblité, tak nakonec mám béžový mikroplyš. Už jsem to nastříhala, snad zítra dílo dokonám, tak doufám, že se to povede |
|
|
Odpovědět
|
|
katerina.z
|
|
|
Odpovědět
|
|