<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ajinav82
|
Předmět: plaché kotě Přitlapkováno: 25. 9. 2011 8:06:22 |
|
|
Ahoj,včera jsme si dovezli kotě. Je mu cca 4-6 měsíce,zalezl si za pračku a nehodlá vylézt. Už je tam od včerejška. Vylezl jen v noci na dlabanec.Přijde mi,že vůbec není zvyklé na lidi i když paní mi tvrdila opak. Měla ho ve sklepě,myslíte,že si na nás zvykne a stane se z něj mazlíček?
Vedle pračky má i wc,ale není tak vůbec načůráno a to jsme ho dovezli včera okolo 4h odpolední
Také bych řekla že trochu zapáchá a má dost špinavé uši. Co s tím? Děkuji Andrea |
|
|
Odpovědět
|
|
carol0
|
Předmět: Re: plaché kotě Přitlapkováno: 25. 9. 2011 9:40:17 |
|
|
ajinav82 napsal: | Ahoj,včera jsme si dovezli kotě. Je mu cca 4-6 měsíce,zalezl si za pračku a nehodlá vylézt. Už je tam od včerejška. Vylezl jen v noci na dlabanec.Přijde mi,že vůbec není zvyklé na lidi i když paní mi tvrdila opak. Měla ho ve sklepě,myslíte,že si na nás zvykne a stane se z něj mazlíček?
Vedle pračky má i wc,ale není tak vůbec načůráno a to jsme ho dovezli včera okolo 4h odpolední
Také bych řekla že trochu zapáchá a má dost špinavé uši. Co s tím? Děkuji Andrea |
Ahoj.
Copak je to za koťátko?
Sice je běžné takovéto chování kočičky do nového prostředí, jen nechápu proč bylo ve sklepě, tam moc lidí asi nepříjde.
Každopádně nechte kočičku seznámit se v novém domově postupně,dejte mu čas.Je pro něj vše nové.pokud zabrouzdáte na kocouře najdete spoustu rad.Kočky vydrží bez toalety docela dlouho,takže bez obav.Dobré je že se najedl.
K těm ouškám, vezměte ho raději k vetovi,ať ho prohlédne, může se jednat i o kvasinky v oušku. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2011 10:04:14 |
|
|
Já se z toho picnu-to je pořád dokola!!! Dokud budou lidi ochotní kupovat špinavá, zanedbaná, plachá koťata odněkud ze sklepa, do té doby pokvete pšenka rádoby "chovatelům". Já bych si kotě z takových podmínek NIKDY nebyla ochotná koupit.
Co na ten dotaz odpovědět? Počítejte s tím, že budete mít problémy-se vší pravděpodobností ano. Do sklepa za koťaty asi nikdo moc často nechodil. A má-li kotě špinavé uší, z toho prostředí a "péče" se nedá vyloučit svrab. Takže kotě odchyťte, odneste k vetovi, dejte vyšetřit, nechte mu ďobnout vakcinaci-pochybuju, že je očkované, dejte mu odčervovací pastu (zopakujte ještě jednou dle pokynů veta), nechte vyšetřit uši, zda nemá svrab.
No a navíc počítejte s tím, že mazlíkem se stát může, ale také nikdy nemusí. Zkuste koupit Feliway odpařovač, třeba mu to pomůže se sebrat.
Takovouhle koupí jste si zadělali na problémy. Tak na 99%. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
ajinav82
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2011 10:05:13 |
|
|
je to obyčejná kočička. proč bylo ve sklepě,to nevím,ale paní vypadala,že jí na kočičkách moc záleží. Včera jsme ho ze za pračky vyndali abysme mu ukázali misku a já ho hladila a hned začal vrnět. Nadlábl se a hned zase za pračku |
|
|
Odpovědět
|
|
carol0
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2011 10:23:26 |
|
|
Takže žádná CHS?
Pochopím pokud jí na kočičkách bude záležet, tak dá tu svou vykastrovat.
Ale proč množí a pak je nechá ve sklepě?
Tatiana má pravdu, vezměte koťátko na veterinu ještě dnes a Feliway doporučuji též! |
|
|
Odpovědět
|
|
ajinav82
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2011 17:50:05 |
|
|
tatiana napsal: | Já se z toho picnu-to je pořád dokola!!! Dokud budou lidi ochotní kupovat špinavá, zanedbaná, plachá koťata odněkud ze sklepa, do té doby pokvete pšenka rádoby "chovatelům". Já bych si kotě z takových podmínek NIKDY nebyla ochotná koupit.
Co na ten dotaz odpovědět? Počítejte s tím, že budete mít problémy-se vší pravděpodobností ano. Do sklepa za koťaty asi nikdo moc často nechodil. A má-li kotě špinavé uší, z toho prostředí a "péče" se nedá vyloučit svrab. Takže kotě odchyťte, odneste k vetovi, dejte vyšetřit, nechte mu ďobnout vakcinaci-pochybuju, že je očkované, dejte mu odčervovací pastu (zopakujte ještě jednou dle pokynů veta), nechte vyšetřit uši, zda nemá svrab.
No a navíc počítejte s tím, že mazlíkem se stát může, ale také nikdy nemusí. Zkuste koupit Feliway odpařovač, třeba mu to pomůže se sebrat.
Takovouhle koupí jste si zadělali na problémy. Tak na 99%. |
My ho nekupovali. A ve sklepě ho měla proto,že prý ho pes honil po dvoře. neřekla bych,že to byl nějaký záměr čičinu týrat. Odčervená je,jen není očkovaná. |
|
|
Odpovědět
|
|
|