<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
stiskoCh
Založen: 29.05.2009 Příspěvky: 47 Bydliště: Bučovice (okr.Vyškov)
|
Předmět: Šanta kočičí Přitlapkováno: 8. 11. 2011 12:26:17 |
|
|
Dobrý den, nemáte někdo na prodej rostlinku šanty kočičí?? nedaří se mi ji vypěstovat, případně nějakou radu při jejím pěstováním pěstování? díky |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Šanta kočičí Přitlapkováno: 8. 11. 2011 12:39:45 |
|
|
[quote="stiskoCh"]Dobrý den, nemáte někdo na prodej rostlinku šanty kočičí?? nedaří se mi ji vypěstovat, případně nějakou radu při jejím pěstováním pěstování? díky[/quote
Dobrý den,kdyby jste se ozvala dříve,tak bych vám kus odrýpla,ale už je pozdě,nemusela by zakořenit a mohla by vymrznout.Pěstování,šanta nepotřebuje žádnou zvláštní péči,je to skoro plevel,mám jí na zahradě,pokud je sucho zaleji,občas ostříhám.dost jem z ní už několikrát odrýpla a pořád se rozrůstá,do záhonu vždy na jaře zaryju trochu rozleženého hnoje:-).Pokud se ozvete na jaře,odrýpnu vám kus a pošlu.
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 11. 2011 12:46:16 |
|
|
určitě bych se ozvala.. děkuji za nabídku |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
Předmět: Re: Šanta kočičí Přitlapkováno: 6. 6. 2012 9:55:45 |
|
|
[quote="beta.1"] stiskoCh napsal: | Dobrý den, nemáte někdo na prodej rostlinku šanty kočičí?? nedaří se mi ji vypěstovat, případně nějakou radu při jejím pěstováním pěstování? díky[/quote
Dobrý den,kdyby jste se ozvala dříve,tak bych vám kus odrýpla,ale už je pozdě,nemusela by zakořenit a mohla by vymrznout.Pěstování,šanta nepotřebuje žádnou zvláštní péči,je to skoro plevel,mám jí na zahradě,pokud je sucho zaleji,občas ostříhám.dost jem z ní už několikrát odrýpla a pořád se rozrůstá,do záhonu vždy na jaře zaryju trochu rozleženého hnoje:-).Pokud se ozvete na jaře,odrýpnu vám kus a pošlu.
BBLMM |
DObrý den, je už tedy lehce po jaře,, ale ozývám se ohledně šanty kočiči |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Šanta kočičí Přitlapkováno: 6. 6. 2012 10:05:13 |
|
|
[quote="stiskoCh"] beta.1 napsal: | stiskoCh napsal: | Dobrý den, nemáte někdo na prodej rostlinku šanty kočičí?? nedaří se mi ji vypěstovat, případně nějakou radu při jejím pěstováním pěstování? díky[/quote
BBLMM |
DObrý den, je už tedy lehce po jaře,, ale ozývám se ohledně šanty kočiči |
Jé dobrej den,napište mi prosím do SZ vaší poštovní adresu kousek šanty vám určitě pošlu
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 6. 2012 11:07:26 |
|
|
Šanta kočičí se velice dobře pěstuje v truhlíku.Jen musíte být trpělivá.Já jí vysazuji vždy začátkem března a první pidi lístečky se mi vždy objeví až ¨koncem května.Pak už rostou rychle a vyrostou až do 50-70cm,já je vždy prostříhávám,suším,něco sní kočky a šanta zase roste dál až do září.nakonec jí nechám až do květu kde jsou malinkatá semínka,ty si vysypu do obálky a vysazuji je zase příští rok |
|
|
Odpovědět
|
|
|