Rozpoznání přicházejícího porodu
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
marti
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2011 9:01:53 |
|
|
Konečně se to trochu hnulo, čičina jí, pije, teplota trochu klesla a na sonu už není nic. Břiško má ještě trochu tvrdší, ale prý se děloha už stahuje. Jinak z malého je tlusťoch. Má 220 gramu a očividně si to užívá. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin Š.
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2011 13:40:46 |
|
|
marti napsal: | Konečně se to trochu hnulo, čičina jí, pije, teplota trochu klesla a na sonu už není nic. Břiško má ještě trochu tvrdší, ale prý se děloha už stahuje. Jinak z malého je tlusťoch. Má 220 gramu a očividně si to užívá. |
Super, tak ať už to jde jen a jen k lepšímu _________________ KŠ
www.britaci.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2011 15:52:37 |
|
|
marti napsal: | Konečně se to trochu hnulo, čičina jí, pije, teplota trochu klesla a na sonu už není nic. Břiško má ještě trochu tvrdší, ale prý se děloha už stahuje. Jinak z malého je tlusťoch. Má 220 gramu a očividně si to užívá. |
Tak sláva,lepší se to:-)
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
marti
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 12. 2011 21:12:03 |
|
|
Dobrý večer,
chtěla jsem všem poděkovat za rady, v tuhle chvíli máme doma skoro kilového prcka - Foxe, který je k nezastavení. Také jsem se chtěla zeptat, jestli z Vás nemá někdo zájem o to colostrum, že bych ho poslala, jinak ho pošlu do nějakého kočičího útulku. Je sice rozdělané, ale použila jsem tak 6 gramů a určitě se bude někomu hodit. My už koťátka neplánujem a určitě další přírustek už nikdy nebude. |
|
|
Odpovědět
|
|
Thunder
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 12. 2011 7:07:58 |
|
|
marti napsal: | Dobrý večer,
chtěla jsem všem poděkovat za rady, v tuhle chvíli máme doma skoro kilového prcka - Foxe, který je k nezastavení. Také jsem se chtěla zeptat, jestli z Vás nemá někdo zájem o to colostrum, že bych ho poslala, jinak ho pošlu do nějakého kočičího útulku. Je sice rozdělané, ale použila jsem tak 6 gramů a určitě se bude někomu hodit. My už koťátka neplánujem a určitě další přírustek už nikdy nebude. |
já bych se o něj hlásila,léčím kocourka,který je dost nemocný,vet už je bezradný a na imunitu se budeme muset záměrit dlouhodobě. Jen ne zajímá co za něj budete chtít. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4