<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ajinav82
|
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2011 22:03:27 |
|
|
Protože je to silikagel, tak se musí vyměnit vše, jakmile to prosákne močí. Za jak dlouho to bude, netuším. Já osobně se stelivem tohoto typu dobrou zkušenost nemám. Jiní si ho ale pochvalují. Při jedné kočce asi vhodné bude, nevím. Při větším množství koček rozhodně ne. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
jaana20
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 1. 2012 20:55:44 |
|
|
zrovna ho zkouším a spokojenost žádná toaleta začala cítit již po dvou dnech a to mám jednou kocourka |
|
|
Odpovědět
|
|
Thunder
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 1. 2012 21:18:10 |
|
|
já teda se silikagelem taky nemám dobré zkušenosti,co se týká savosti a udžení zápachu...navíc mi příjde kočičák jak na trní, přijdou mi ty "kamínky" celkem ostré..ne nebezpečné, ale určitě nepříjemné... |
|
|
Odpovědět
|
|
Slávinka
|
Předmět: Re: silikagel Přitlapkováno: 15. 2. 2012 21:34:56 |
|
|
Toto stelivo jsem nějaký čas používala a musím napsat, že rozhodně měsíc nevydrží, ani při jedné kočce. Už po týdnu se kočka zdráhala tam jít, nezdálo se jí to dost čisté a po 14 dnech už záchůdek dost zapáchal.
Podle mě vyhozené peníze. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anetusz123
|
Předmět: Re: silikagel Přitlapkováno: 30. 9. 2012 9:50:41 |
|
|
Mám právě ted silikagel Nijak mě to nepřekvapilo Mám jedno kotě a začně to hrozně páchnout, ale po hodině už ne. Možná příště koupím silikagel s vůní nebo kalsické hrudkující stelivo typu: Biokats Fresh, Zverlit... Jaké stelivo se vám osvědčilo??? Taky se někdy stává, že kotě se vyčůrá mimo záchod Ale je jště docela malá teprvé se učí
Royzmýšlela jsem taky nad Cats best Oko Plus, ale prý, že se moc vynáší. Je to pravda??? |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Re: Silikagel Přitlapkováno: 1. 10. 2012 9:11:48 |
|
|
Mě se osvědčilo toto stelivo:
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/kockolity_podestylky/professional_classic
Je to hrudkující stelivo s přídavkem silikagelu, takže se vždy vyhodí hrudka jako u jiného hrudkujícího steliva, ale díky tomu přídavku silikagelu, je ho proti běžnému hrudkujícímu stelivu menší spotřeba. Navíc je bezprašné a jemné, takže se přes lopatku s malými otvory snadno vyseparují i ty nejmenší hrudky. Hrudky přitom drží velmi pevně pohromadě (nerozpadají se). Trochu se vynáší, ale stelivo, které by se vůbec nevynášelo asi nexistuje. Částečně to řeší předložka před "kadibudkou". Pokud ho budete zkoušet, doporučuji dát vyšší vrstvu, jinak se při případném protečení moči až na dno vzniklá hrudka ke dnu přilepí. |
|
|
Odpovědět
|
|
harrybro
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 10. 2012 11:24:43 |
|
|
Navíc je bezprašné a jemné, takže se přes lopatku s malými otvory snadno vyseparují i ty nejmenší hrudky. Hrudky přitom drží velmi pevně pohromadě (nerozpadají se). _________________ We offer 642-996 dumps online training with 100% success guarantee. if you need more information see main website Isaca |
|
|
Odpovědět
|
|
zmrz_lina
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 10. 2012 16:46:26 |
|
|
Kupovali jsme Magic Pearls, ale záchůdek smrděl po 10 dnech, což bylo fakt strašné.
Po dlouhém váhání, co do záchůdku nasypat, jsem koupila Cats best okko plus a jsem z toho nadšená. Náplň tam máme 3 týdny a není to cítit, ani když sundám stříšku od záchůdku a jdu to pořádně prohrábnout a vyčistit. |
|
|
Odpovědět
|
|
|