<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lubos Anonymní
|
Předmět: Testy HCM a PKD Přitlapkováno: 2. 2. 2007 9:21:47 |
|
|
Pokud vas zajima problematika testovani HCM a PKD u kocek, obsahla diskuse je na: http://nevy.info/test_hcm_pkd
Lubos. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: HCM Přitlapkováno: 27. 2. 2012 21:33:44 |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s odborností Vedilabu v Plzni a MVDr. Mužíkem, coby diagnostikem HCM?
U mého pětiletého Adama je podezření na tuto nemoc, tak se ptám, abych případně nevyhodila zbytečně peníze. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 2. 2012 21:47:05 |
|
|
Tatiano, jestli ho máte nejblíž, tak myslím, že můžete, pár vyšetření jsem už od něj viděla a zdá se, že umí.... Adamovi přeji, aby to bylo v pořádku!! _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 2. 2012 23:06:28 |
|
|
Zdenko, děkuji, sedím u 2 hodiny u PC a snažím se něco o něm najít-zatím zbytečně, nikde žádné reference, jen že má certifikát, to ale vím. Mám to k němu jen 20 km, takže kousek, proto bych volila jeho, ale jestli by nebyl v tom dobrý, radši pojedu dál, jen abych jela tam, kde mi to zodpovědně řeknou.
Adam bohužel má v linii HCM pozitivní-když jsem si ho kupovala, tak jsem o chovu koček nevěděla nic a o HCM už vůbec ne. Nemám ho do chovu, tak jsem to až tak moc neprožívala, ale teď se mi nelíbí už pár dní...můj vet mi ho dnes znovu vyšetřil a doporučil vyšetření na HCM, že se mu jeho srdce přestává líbit . _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2012 0:38:53 |
|
|
Tatiano, potom Praha, ale považovala bych to za zbytečné, myslím, že Dr. Mužík je schopný HCM diagnostikovat. Na rozdíl od některých, kteří HCMko v klidu (a dost masívně..) vyšetřují, je alespoň členem kardiologické sekce ČAVLMZ - takže bych to opravdu nehrotila a domluvila se s ním. Může to být i něco jiného se srdíčkem (třeba méně závažného), než zrovna HCM. Však Vy dobře víte, že bych Vás neposlala někam, kde o doktorovi pochybuju, zrovna v tomhle, neb bohužel taky víte, že s HCMkem mám zkušeností víc než dost - chci doufat, že už posledních _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2012 18:56:26 |
|
|
Nakonec po prohledávání netu jsem se domluvila s MVDr. Hribem a jedeme tam.
A vám Zdeňko děkuji za odpověď, jak vidíte, byla jste jediná. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Karin Š.
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2012 19:17:42 |
|
|
tatiana napsal: |
A vám Zdeňko děkuji za odpověď, jak vidíte, byla jste jediná. |
Neb přece každý na sebe nebude zbytečně upozorňovat, že??... _________________ KŠ
www.britaci.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
alla
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2012 19:23:24 |
|
|
Tatiano, doktor Hrib lečí i naši kočičku, co má nemocné srdce. Před rokem a půl nám říkali, že do dvou týdnů umře, naštěstí je do teď naživu a myslím si, že si života užívá. Takže co se týče srdíčka, tak můžu Vám doktora Hriba doporučit. |
|
|
Odpovědět
|
|
carol0
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2012 22:12:25 |
|
|
Taťiano, držíme tlapky!!!
A pak poreferuj chystáme se k němu na testy. |
|
|
Odpovědět
|
|
whinecat
|
Předmět: Jak jste dopadla? Přitlapkováno: 23. 4. 2012 9:38:12 |
|
|
Zdravím Vás!!
Jak jste dopadli u MVDr. Hriba? Já jsem z Plzně, tedy mám Vedilab za rohem a přesto jsem jela s kočendama do Libeře a nelituji. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 4. 2012 13:00:40 |
|
|
Adam je HCM pozitivní. Vyšetření u dr. Hriba bylo velice důkladné, vše nám ukázal, vysvětlil. Kdo chce HCM, doporučuji. I mi vlil naději na jeho delší život tím, že říkal, že má (nebo zná-teď nevím) HCM pozitivního briťáka, kterému je 18 let . Takže Adam je na lécích a vypadá jako zdravý. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
|