HCM u Sphynxů
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 2. 2012 0:13:09 |
|
|
Oldo, myslím, že odbornost na Adélce včetně této databáze "umřela" zároveň s počátečním (a bohužel krátkým) nadšením nových majitelů Adélky Takže se domnívám, že poslat tam výsledek je skoro totéž, jako hodit to do kanálu.... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2012 10:39:19 |
|
|
carol0 napsal: | fofo177 napsal: | Tedy sphynxomilové, nechci vám do toho kecat, ale v "české" databázi HCM, kočky Adélky, jsou celkem čtyři kočky a z toho dvě moje. To se nestydíte??? |
Oldo, je dlouho co jsem četla toto vlákno, ale nepsal tu někdo jak je to s tou databází zdlouhavé? |
dobrý den,
ono to není až tak zdlouhavé, ale byla jednou jedna databáze kam jsem nahlásila svoje kočky. Tato databáze byla ukončena a vznikla nová databáze. A já nemám chuť neustále zasílat výsledky mých zvířat do nějakých databází. Když jedna skončila, měli si mezi sebou tyto informace předat. To že to neudělali a chtěli abych zase já poslala opět výsledky do nově vzniklé databáze mi vadí. Zvlášť proto, že se mi může stát že za rok skončí i tato databáze a budu odesílat výsledky do nějaké další databáze. To si radši budu doma hrát s kočkama.
hezký den
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2012 11:14:27 |
|
|
Hanko, koukněte se, že poslední aktualizace byla v roce 2010 - a nemyslím, že jen proto, že by nikdo neposlal výsledky. Spíš proto, že člověk, který výsledky sbíral, má prostě nyní jiné zájmy a priority...
A k té předchozí databázi - dělala ji jedna ze ZO a zjistilo se, že jsou tam výsledky "na důvěru", čili bez patřičného atestu nebo od doktora, který neměl ani echo, ale jen obyčejné sono a nulové zkušenosti s HCM. Původně jsem tam taky kočky měla a po tomto skandálku jsem je stáhla. Proto tenkrát převzala databází Adélka s tím, že se jednoznačně pošlou výsledky znovu a budou archivovány.
Já osobně posílám výsledky na konečně doplněné www.hcmtest.com, mám pocit, že v našich českých poměrech to jaksi nefunguje... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5