<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mňoukátko
|
Předmět: Co s kocourkem? Přitlapkováno: 7. 4. 2012 9:36:37 |
|
|
Máme doma starého kocoura z útulku, nevím, jak je starý, protože už když jsme si ho brali, neměl zuby a nikdo nebyl schopný určit jeho stáří. Vím jenom, že už asi bude dost starý, a tak řeším jednu nepříjemnou, nicméně praktickou otázku - bydlíme v bytě, zahradu nemáme a kdyby se někdy stalo, že nám kocourek umře, třeba ve spánku, a já ho už najdu mrtvého, jak mám postupovat? Co se dělá s tělem zvířecího mazlíčka, když ho nemám sama kam pohřbít? Když ho jednou najdu bez známek života, mám ho přinést k veterináři? Nebo co mám dělat? Omlouvám se za laický dotaz, je to moje první kočka žijící s námi v bytě. _________________ mňoukátko + kocour Pinďa |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Co s kocourkem? Přitlapkováno: 7. 4. 2012 11:29:38 |
|
|
mňoukátko napsal: | Máme doma starého kocoura z útulku, nevím, jak je starý, protože už když jsme si ho brali, neměl zuby a nikdo nebyl schopný určit jeho stáří. Vím jenom, že už asi bude dost starý, a tak řeším jednu nepříjemnou, nicméně praktickou otázku - bydlíme v bytě, zahradu nemáme a kdyby se někdy stalo, že nám kocourek umře, třeba ve spánku, a já ho už najdu mrtvého, jak mám postupovat? Co se dělá s tělem zvířecího mazlíčka, když ho nemám sama kam pohřbít? Když ho jednou najdu bez známek života, mám ho přinést k veterináři? Nebo co mám dělat? Omlouvám se za laický dotaz, je to moje první kočka žijící s námi v bytě. |
I na smrt se musí myslet:-(.Kdybych se dostala tam o čem píšete a neměla kocourka kam pohřbít odnesla bych ho k veterináři.Určitě za nějaký poplatek by se o koucourka postaral.
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2012 16:28:50 |
|
|
Vet se o něj postará tak, že tělo půjde do kafilerky.
Já bych kamaráda zakopala někde v lese nebo na louce. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2012 17:53:07 |
|
|
Vet ho zaváže do igelitky, dá do boxu a pak se odveze do kafilerky. Tohle většina lidí, co nechávají své zvíře u veta, neví nebo je spíš v tak těžké situaci nenapadne nad tím dumat. Pokud má člověk možnost, je myslím lepší důstojně zvířátko pohřbít na louce nebo na zvířecím hřbitově. U některých smrtelných nakažlivých onemocnění, třeba panleukopenie, se to ale nedoporučuje. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|