Ocasy Mainek
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ivca
|
Předmět: Ocasy Mainek Přitlapkováno: 14. 4. 2012 5:45:35 |
|
|
Ahoj,moc bych potřebovala poradit s jedním problémem. Mám dvě holčičí mainky, které žijí jenom doma, nechodí ven. Nějakým zázračným způsobem chytily blechy , kterých jsme se již zbavili. Od té doby se ta roční (Bianka) pořád vylizuje, což má za následek, že její ocas je ani ne 1/4 s porovnáním, jaký ho měla před tím.(Na kořeni ocasu má nyní už jen kraťounké chloupky) Krmíme Apllawsem, Royal Canin, teď jsem ještě začala přidávat rybí olej v kaplslích, o kterém jsem četla tady na foru. Druhá kočička se nevylizuje skoro vůbec. Předem moc děkuji za radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Mainky Přitlapkováno: 14. 4. 2012 10:28:00 |
|
|
Nepíšete ako dlho je to čo ste sa zbavili blšiek a čo ste použili, aké prípravky. Je možné, že slečna má alregiu na niečo - môže to byť potrava alebo aj nejaký čistiaci prípravok alebo prací prášok, aviváž, porozmýšľajte, či ste nezmenili niečo v čase, keď si začala takto intenzívne umývať chvost. V každom prípade by sa oplatilo zájsť za skúseným veterinárom, aby sa na ňu pozriel. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivca
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 4. 2012 13:43:55 |
|
|
4 měsíce jsem aplikovala Frontlline, přesně dle rad veterináře. Blešky nemáme zhruba měsíc, nejsem si vědoma žádné změny čistících prostředků atd.. Ptala jsem se i chovatelky, od které Bianku mám,ale na nic jsme nepřišly.. Radši zítra zajedu na veterinu. Dám vědět jak jsem dopadla. Každopádně děkuji . |
|
|
Odpovědět
|
|
|