sušené rybičky
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
wolffka

|
Předmět:
Přitlapkováno: 13. 12. 2007 23:02:24 |
|
|
Monťík rybičky přímo zbožňuje. Smrádeček je to pěkný, ale co, hlavně že má radost. Nejraději má hlavičku . Každopádně k nim nemám úplnou důvěru. Mám pocit, že tam dávají sůl. Budu to muset pořádně prozkoumat. Občas mu na rybičku zavážu provázek a někam jej pověsím, to pak o něm nějakou chvíli nevím. stane se z něj šelmička a loví jak strhaný a pak rybičku z provázku s gustem spapinká, zůstane jen koneček ocásku zavěšený v provázku ...tak nevím, co kočka, to jiná chuť  |
|
|
Odpovědět
|
 |
Anetusz123
|
Předmět: Re: sušené rybičky
Přitlapkováno: 30. 9. 2012 9:10:42 |
|
|
V našem zverimexu prodávají rybičky za 4Kč. Kočky většinou nejí zabalené rybičky např. od Akinu. Když moje kočka dospěje tak ji koupím rybí granule. Chtěla bych taky mému kotátku koupit tunáčka, ale nevím kde ho sehnat . Ty tunáky se kupujou jakoby v té konzervičce v marketech??? |
|
|
Odpovědět
|
 |
beta.1

|
Předmět: Re: sušené rybičky
Přitlapkováno: 30. 9. 2012 10:59:21 |
|
|
Anetusz123 napsal: | V našem zverimexu prodávají rybičky za 4Kč. Kočky většinou nejí zabalené rybičky např. od Akinu. Když moje kočka dospěje tak ji koupím rybí granule. Chtěla bych taky mému kotátku koupit tunáčka, ale nevím kde ho sehnat . Ty tunáky se kupujou jakoby v té konzervičce v marketech??? |
Pokud chcete dávat kotěti/dospělé kočce rybu,já dávám Aljašskou tresku,kterou uvařím ve vodě bez soli(vařím asi 3min.od chvíle co se voda začla vařit).Po vychladnutí rozdrobím na kousky,případně vyndám kosti a může dlabat.Tuňáka kupuji v kapsičce Whiskas SUPREME.
BBLMM |
|
|
Odpovědět
|
 |
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2