<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
myska.smudlinka
|
Předmět: Vřídky na zadečku Přitlapkováno: 17. 11. 2012 15:24:14 |
|
|
Zdravím přátelé,
mám dotaz ohledně dvou vřídků na zadečku (řiť)...
Nevíte někdo co to znamená?
Mám dva kočičáky, u mladšího jsem si nedávno všimla, že to má také a trochu z toho vytekla bílá tekutina. Zadeček jim trochu zapáchá, ale nic hrozného.
Díky
Helča, Myšák, Šmudlinka |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 11. 2012 17:09:28 |
|
|
u psa bych řekl že jsou to ucpané anální žlázi |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 11. 2012 17:47:30 |
|
|
Ale může to být i u koček. Veterinář je vyčistí. |
|
|
Odpovědět
|
|
myska.smudlinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 11. 2012 9:53:13 |
|
|
To mě také napadlo.... Mají je prasklé stále... Ale že se dělají oběma... |
|
|
Odpovědět
|
|
myska.smudlinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 11. 2012 9:54:45 |
|
|
Ale jsou to malinkaté vřídky... |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 11. 2012 20:25:55 |
|
|
Žádné vřídky, jsou to anální žlázy, které jsou přeplněné a je nutné je vyčistit. Ta tekutina pěkně zapáchá. Já je kočkám čistím pravidelně, některým se tam toho dělá docela hodně. Veterinář vám musí ukázat, jak se to dělá a pak to zvládnete sama. Ty "vřídky" jsou ústí těch žláz . _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: Vřídky na zadečku Přitlapkováno: 13. 5. 2014 20:33:20 |
|
|
myska.smudlinka napsal: | Zdravím přátelé,
Mám dva kočičáky, u mladšího jsem si nedávno všimla, že to má také a trochu z toho vytekla bílá tekutina. Zadeček jim trochu zapáchá, ale nic hrozného.
Díky
Dobrý den,
S takovýmto problémem bych určitě zašla za veterinářem. Také se můžete se svým dotazem poradit v online poradně ***. Naleznete ji na této stránce: ***. Určitě ale neotálejte, ať se to nezhorší. Také mě napadá, že by to mohlo být špatným trávením, které může být způsobené nevhodným krmivem. Zkuste vyzkoušet prémiové krmivo ****, to díky Actilea formula pomáhá vyvážit střevní mikroflóru, podobně jako probiotika u člověka. To si myslím, že by celkově mělo přispět k celkovému zdraví Vašich kocourků:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Re: Vřídky na zadečku Přitlapkováno: 13. 5. 2014 21:25:00 |
|
|
alzbetakocka napsal: | myska.smudlinka napsal: | Zdravím přátelé,
Díky
Dobrý den,
S takovýmto problémem bych určitě zašla za veterinářem. Také se můžete se svým dotazem poradit v online poradně ***. Naleznete ji na této stránce: ***/. Určitě ale neotálejte, ať se to nezhorší. Také mě napadá, že by to mohlo být špatným trávením, které může být způsobené nevhodným krmivem. Zkuste vyzkoušet prémiové krmivo ***, to díky Actilea formula pomáhá vyvážit střevní mikroflóru, podobně jako probiotika u člověka. To si myslím, že by celkově mělo přispět k celkovému zdraví Vašich kocourků:-) |
No koukám, že jste nějaká zabržděná, už několikrát vám web master reklamu odstranil a pořád to sem cpete a zahlcujete tady zprávami absolutně nesmyslnými, jen aby jste tam tu reklamu narvala!
Tak už toho nechejte! |
|
|
Odpovědět
|
|
Shanti Meena
|
Předmět: Pro alžbětukočku Přitlapkováno: 13. 5. 2014 22:04:07 |
|
|
Souhlas s PetrouS, reagovat na 2 a více let staré příspěvky a navíc častokrát mimo mísu je neobyčejně otravné. Znepřehledňujete tím fórum.
Nechápu, co není jasné na tom, že sem reklama nepatří!
Vaše společnost je buď natolik zavedená, že si reklamu může dovolit zakoupit, nebo tak mimochodná, že má zapotřebí jí sdělovat takhle stupidním způsobem. Nechám na respondentech, ať si obrázek udělají sami...
Monu a Šanťucha okatá. |
|
|
Odpovědět
|
|
|