<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Eewee
|
Předmět: Našli jsme britského kocoura - kotě Přitlapkováno: 23. 3. 2013 17:55:37 |
|
|
Zdravím,
byli jsme krmit naši smečku venkovních koček a rozhodli jsme se, že navštívime jejich tajnou boudičku, do které přestali chodit, protože jsme jim nainstalovali nové a lepší. Když jsme přišli k boudičce tak jsme zahlídli krémový kožich a pak jsme uviděli vyděšené oči medové barvy. Začali jsme kočičáka lakat ven a ten s mňoukáním vylezl a začal se s námi mazlit. Kocourek je venku minimálně týden (podle velikosti klíštat), ale je dost hubený, takže je venku možná mnohem dýl. Je maličky odhaduju mu pět měsíců můžná miň. Takže to shrnu, našli jsme britského krémového kocourka asi 5 měsíčního. Neztratil jste ho někdo ? Neviděl jste někdo plakátky nebo v inzerci? jde o lokalitu Praha - Hostivař -Hostivařský park
Kdyby se nikdo neobjevil, neměl by o něj případně zájem, příjde mi ho na ven škoda.
Naposledy upravil Eewee dne 23. 3. 2013 19:53:48, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 3. 2013 19:24:07 |
|
|
Nafoťte ho, dejte do galerie, tam chodí nejvíc lidí, a taky na Mimibazar a Miciny. Držím palce ať se ozve majitel. Petra |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin Š.
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 0:12:28 |
|
|
Já vím, že tohle bude mimo téma, ale podle velikosti čeho??!
Vždyť tam do háje mrzne a to už ta sající havěť zase úřaduje?!!! Doufám, že se najdou majitelé... snad takového prcka nikdo úmyslně nevyhodil _________________ KŠ
www.britaci.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 9:21:06 |
|
|
Karin Š. napsal: | Já vím, že tohle bude mimo téma, ale podle velikosti čeho??!
Vždyť tam do háje mrzne a to už ta sající havěť zase úřaduje?!!! Doufám, že se najdou majitelé... snad takového prcka nikdo úmyslně nevyhodil |
Karin, bohužel ano. Náš Romeo měl už 3 klíšťata. Ty potvory asi nezničí vůbec nic _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Re: Našli jsme britského kocoura - kotě Přitlapkováno: 24. 3. 2013 11:06:30 |
|
|
Eewee napsal: | Zdravím,
byli jsme krmit naši smečku venkovních koček a rozhodli jsme se, že navštívime jejich tajnou boudičku, do které přestali chodit, protože jsme jim nainstalovali nové a lepší. Když jsme přišli k boudičce tak jsme zahlídli krémový kožich a pak jsme uviděli vyděšené oči medové barvy. Začali jsme kočičáka lakat ven a ten s mňoukáním vylezl a začal se s námi mazlit. Kocourek je venku minimálně týden (podle velikosti klíštat), ale je dost hubený, takže je venku možná mnohem dýl. Je maličky odhaduju mu pět měsíců můžná miň. Takže to shrnu, našli jsme britského krémového kocourka asi 5 měsíčního. Neztratil jste ho někdo ? Neviděl jste někdo plakátky nebo v inzerci? jde o lokalitu Praha - Hostivař -Hostivařský park
Kdyby se nikdo neobjevil, neměl by o něj případně zájem, příjde mi ho na ven škoda. |
popřípadě můžeme sdílet i na fb...v tomto směru je to dost prospěšná věc... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 11:51:23 |
|
|
Ráno jsme chtěli kocourka chytit, že jej předáme do depozita. Našli jsem ho bohužel mrtvého :´( Měl hodně špinavé nohy (oproti včerejšku), takže měl asi silný průjem, šel na záchod a už se nezvladl vrátit do boudičky. Včera vypadal dobře, prostě jen hubený kocour, je to fakt rána Večer ho jdeme odklidit, aby se další kočky nenakazali tím průjmem, a musíme vyčistit boudičku, seno v ní bylo mokré, asi byl dost nemocný, i když na to nevypdal. Ale všechno zlé pro něco dobré, nyní známe depozitum, které nám pomůže, když se objeví nějaké další nové zvíře. Ale stejně mě to deptá... |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 12:26:08 |
|
|
Eewee napsal: | Ráno jsme chtěli kocourka chytit, že jej předáme do depozita. Našli jsem ho bohužel mrtvého :´( Měl hodně špinavé nohy (oproti včerejšku), takže měl asi silný průjem, šel na záchod a už se nezvladl vrátit do boudičky. Včera vypadal dobře, prostě jen hubený kocour, je to fakt rána Večer ho jdeme odklidit, aby se další kočky nenakazali tím průjmem, a musíme vyčistit boudičku, seno v ní bylo mokré, asi byl dost nemocný, i když na to nevypdal. Ale všechno zlé pro něco dobré, nyní známe depozitum, které nám pomůže, když se objeví nějaké další nové zvíře. Ale stejně mě to deptá... |
ach jo tyhle zprávy špatně nesu...chudinka, tak snad mu je už dobře broučkovi. _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 13:54:23 |
|
|
Tak to je mi moc líto |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Re: Našli jsme britského kocoura - kotě Přitlapkováno: 24. 3. 2013 14:20:16 |
|
|
Eewee napsal: | Zdravím,
Kdyby se nikdo neobjevil, neměl by o něj případně zájem, příjde mi ho na ven škoda. |
Říkali jsme si, že když je venku už nějakou dobu, že tu jednu noc zvládne, kor když má boudičku, vodu a jídlo, ale nezvládl... podle fotky by člověk neřekl, že to nevydrží..
Fotka zde: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/883584_4773908339975_1911324391_o.jpg |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 14:44:35 |
|
|
Tak to je mi strašně líto, chtěla jsem Vám dnes zrovna napsat, že kdyby se nenašlo místo, mám tu teď volnou karanténní klec. Taková škoda, měl krásný kukuč.
Opravdu bych tu nerada strašila, ale projeďte se po úklidu pro jistotu pořádně desinfekcí. Taková rychlost úmrtí může znamenat hodně ošklivou virozu. Tento týden jsem zrovna o tomhle mluvila s dvěma útulkářkama. Všechny máme bohužel zkušenost s něčím jako je panlukopenie ale zmutovaná nebo smíchaná s jinou virozou. Úmrtí byla během několika dní i jen přes noc. Očkování před tím neochránilo... ( _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 15:03:54 |
|
|
Leemet napsal: | Tak to je mi strašně líto, chtěla jsem Vám dnes zrovna napsat, že kdyby se nenašlo místo, mám tu teď volnou karanténní klec. Taková škoda, měl krásný kukuč.
Opravdu bych tu nerada strašila, ale projeďte se po úklidu pro jistotu pořádně desinfekcí. Taková rychlost úmrtí může znamenat hodně ošklivou virozu. Tento týden jsem zrovna o tomhle mluvila s dvěma útulkářkama. Všechny máme bohužel zkušenost s něčím jako je panlukopenie ale zmutovaná nebo smíchaná s jinou virozou. Úmrtí byla během několika dní i jen přes noc. Očkování před tím neochránilo... ( |
Můžete mi prosím poradit nějakou rozprašovací desinfekci? Máme specialní oblečení, když chodíme k těm venkovním, některé věci mohu bez problémů vyprat s desinfekcí. Ale nevím, jak bych řešila boty, případně bundy, co se nesmí prát.
Co se týče toho průjmu, kocourka jsme objevili teprve včera večer, průjem mohl mít klidně déle, neznali jsme ho. Ale ten průjem musel být silný, když se nezvladl vratit do boudy zmrzl kousek od ní. Ono to mohlo být z jídla, bůh ví co jedl... Nedávno v Hostivaři někdo trávil, mohl najít i návnadu a z toho to mít, těžko říct. Osobně si myslím, že to bylo z jídla, podle me sežral, co našel, byl hladový... |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 17:20:38 |
|
|
Eewee napsal: | Leemet napsal: | Tak to je mi strašně líto, chtěla jsem Vám dnes zrovna napsat, že kdyby se nenašlo místo, mám tu teď volnou karanténní klec. Taková škoda, měl krásný kukuč.
Opravdu bych tu nerada strašila, ale projeďte se po úklidu pro jistotu pořádně desinfekcí. Taková rychlost úmrtí může znamenat hodně ošklivou virozu. Tento týden jsem zrovna o tomhle mluvila s dvěma útulkářkama. Všechny máme bohužel zkušenost s něčím jako je panlukopenie ale zmutovaná nebo smíchaná s jinou virozou. Úmrtí byla během několika dní i jen přes noc. Očkování před tím neochránilo... ( |
Můžete mi prosím poradit nějakou rozprašovací desinfekci? Máme specialní oblečení, když chodíme k těm venkovním, některé věci mohu bez problémů vyprat s desinfekcí. Ale nevím, jak bych řešila boty, případně bundy, co se nesmí prát.
Co se týče toho průjmu, kocourka jsme objevili teprve včera večer, průjem mohl mít klidně déle, neznali jsme ho. Ale ten průjem musel být silný, když se nezvladl vratit do boudy zmrzl kousek od ní. Ono to mohlo být z jídla, bůh ví co jedl... Nedávno v Hostivaři někdo trávil, mohl najít i návnadu a z toho to mít, těžko říct. Osobně si myslím, že to bylo z jídla, podle me sežral, co našel, byl hladový... |
to bylo první, co mě napadlo,jestli ho spíš někdo neotrávil , podle fotky opravdu vypadá celkem "dobře", achjo... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 3. 2013 17:22:06 |
|
|
Samozřejmě je to možné, že šlo o průjem z otrávené návnady nebo i něco jiného. Jen jsem chtěla raději upozornit na možnou virozu, protože pak je to mazec:(. Dostupný přípravek (ne jen pro vety) v rozprašovači je Ivasan, ten je i na parvoviry. V depozitu používám Incidur, ten je také dobrý. _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|