<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jůlinka
|
Předmět: Kočička značkuje? :-( Přitlapkováno: 16. 5. 2013 19:07:35 |
|
|
Dobrý den, musíte mi pomoct.
Mám doma už skoro 10 měs. nevykastrovanou kočku, kastrovat ji jdeme až příští měsíc. Dneska udělala louži u dveří. U okna stále stojí a mňouká. Na zíchod včera chodila úplně normálně a kadila taky normálně, jen dneska udělala tohle. Možná jsem udělala chybu já, protože jsem koupila malý pytel steliva a ten nestačí na 1 větší krytý záchod, a k tomu to stelivo smrdí a hrudky se rozpadávají. Nebo značkuje? Co když to dělá naschvál, třeba, že ji ven nechci pustit. Prosím poraďte! Doma jsou ještě jiní členové rodiny, a Ti by nebyli zrovna moc nadšení, byli by schopní kočku pustit ven a tu by samozřejmě přejelo auto, protože je vychovaná jenom doma. Prosím pomozte mi. Zítra zkusím koupit ještě jedno stelivo, a chci aby nedělala louže po domě. Louži jsem dezinfikovala octem a kočku jsem na to stejné místo nechala čuchnout, samozřejmě ji to šíleně smrdělo. Prosím pomozte mi vyřešit můj problém! Děkuji... _________________ Pozdravy posílá kočička Jůlinka! |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Re: Kočička značkuje? :-( Přitlapkováno: 16. 5. 2013 19:26:01 |
|
|
Nechápu, proč kastraci odkládáš, pokud si dobře pamatuji, tak v jiném diskusním fóru jsi tvrdila, že kočku budeš kastrovat v únoru. Čekat další měsíc - tak to se připrav na to, že to může pokračovat a může být častější. Takže ano, může to být značkování, kočka chce na sebe upozornit kocoury. A nebo to může být začínající zdravotní problém, vzhledem k tomu, čím krmíš (viz opět jinde diskuze - Whiskas, jinak to nejde) by se nebylo čemu divit. Takže vzorek moči odebrat, mazat s ním na veterinu na rozbor, zjistit, jestli nemá kočka zánět, písek atd ... Pokud bude zdravá, objednej ji na kastraci co nejdřív, jinak se můžeš připravit na další louže ... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jůlinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 5. 2013 19:36:22 |
|
|
Nemusela jste to psát takovým drstickým způsobem. Ano, měli jsme ji kastrovat už v únoru, ale měli jsme málo peněz, takže ji jdeme kastrovat až příští měsíc. Myslím, že se koukáte na 2 měsíce starou diskuzi, protože ted krmím Ontariem. Nemocná určitě není, včera chodila na WC normálně. _________________ Pozdravy posílá kočička Jůlinka! |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 5. 2013 20:14:18 |
|
|
Se nerozčiluj a přečti si svoje příspěvky, kterými zahlcuješ různá další fora... |
|
|
Odpovědět
|
|
Jůlinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2013 4:05:12 |
|
|
A jak je jako zahlcuji? Píšu normálně _________________ Pozdravy posílá kočička Jůlinka! |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2013 5:50:58 |
|
|
no comment |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2013 6:12:05 |
|
|
Vykastrovat a to hned. V daném okamžiku je to "nejlevnější" a nutné řešení. Co se týče vyšetření na zdravotní problémy - předpokládám, že finanční situace je napjatá, proto bych tohle odložila po kastraci, pokud by se to opakovalo. A kupte nějaké lepší stelivo, pokud tohle nevyhovuje Vám, nemusí se líbit ani kočce.
Co se týče zahlcování - nepletu-li se, zrovna tohle je Váš druhý profil tady, je lepší psát pod jedním, za 1. se dá dohledat časový sled případných problémů (což jak vidíte, jde stejně, protože lidé jsou všímaví) a za 2. dva profily působí nedůvěryhodně. A pokud to praktikujete i jinde, pak se nedivte negativně naladěným reakcím. To se prostě nedělá. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jůlinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2013 13:02:29 |
|
|
Já vím a přesto se omlouvám No, já dneska jdu koupit stelivo Zverlit nebo Brit Ultra Fresh. Ten co máme (bohužel) teď, byl z Tesca je to hnus. Dnes už šla na své WC normálně.
Ještě k tomu profilu: Na ten první jsem se nemohla přihlásit, a ani jsem nevěděla, jaký jsem měla vůbec e-mail.
Omlouvám se... _________________ Pozdravy posílá kočička Jůlinka! |
|
|
Odpovědět
|
|
Alan
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 10. 2015 14:34:38 |
|
|
je možné se by se kočka nekastrovala? Jako kdyby žila venku nebo tak něco? Jinak když se doma, tak se musí vždy kastrovat? |
|
|
Odpovědět
|
|
Toti82
Založen: 23.07.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Malé Trakany, Slovensko
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 10. 2015 14:38:27 |
|
|
Ako podstieľku by som vedel odporučiť JRS Cat's Best Eko Plus - podestýlka (kočkolit) dřevěná hrudkující 40l/17,2kg, na zoofast.cz sa to dá objednať za 473Kč, je to veľké balenie, ale určite sa lepšie oplatí ako hociktoré iné, sú veľmi dobre, veľmi dobre pohlcujú zápach. My máme doma 2 mačky a vydrží im to 2 mesiace. A taktiež je to možné splachovať v záchode. |
|
|
Odpovědět
|
|
|