<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
nytrova.barbora
|
Předmět: Denní režim 6-ti týdenního koťátka Přitlapkováno: 29. 6. 2013 16:57:58 |
|
|
Dobrý den. Včera jsme si domů přinesli kočičí holčičku. Má pouze 6 týdnů, ale je šikovná, sama papá (granulky i maso), na pití má na výběr vodu, nebo mlíčko na kojení koťátek. Zatím teda pije jen to mlíčko, ale to je v jením věku pochopitelné. Taky učíme chodit na záchůdek a zatím se, relativně, daří (jen jednou jsem ji přistihla, jak dělá loužičku do peřiny). Jen jedna věc mě trochu trápí. Zdá se mi, že na kotě docela dost spí. Měla jsem za to, že si koťátka celý den hrají, dovádí a tak. Jak je to tedy s aktivitou tak malého miminka? Mám být v klidu, nebo to nějak řešit? Mockrát děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2013 18:16:34 |
|
|
Tak malá koťátka spí opravdu hodně. Jako malé děti. Chvilku si hrají, nabaští se a upadnou. Je to normální. Ono samo dobře ví, kdy je čas na odpočinek. Je opravdu malinké. Za tři měsíce budete vzpomínat na tu dobu, kdy skoro pořád spalo. To už bude lítat jako blázen a bude k neutahání. Až vyroste, trochu zleniví a bude zase spát. Kočky prý dokáží spát až 20 hodin denně. Z vlastní zkušenosti to ovšem potvrdit nemůžu, naše smečka je velmi živá. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
nytrova.barbora
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2013 18:30:42 |
|
|
Mockrát děkuji Už jednu kočičku máme, Ragdollí slečnu, ale tu jsme měli až v necelých 4 měsících. Teď má necelé dva roky a jak říkáte, je to relativní lenoch Teď jsem malou vážila a má 580g, to je dobrá váha, že? Je to taková malá, chlupatá, běhací kulička |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2013 18:52:32 |
|
|
Myslím, že váha je OK. Naší Bettynce bylo také 6 týdnů když jsme si jí přivezli a vážila 500 g. Byla to chlupatá kulička co se vešla do dlaně. Přeji vám ať se daří kočičku dobře socializovat a ať vám pěkně roste. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
nytrova.barbora
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2013 19:07:37 |
|
|
Tak to jsem ráda
Mockrát děkuji za radu. Určitě z ní vyroste silná kočičí slečna _________________ Kočičí slečny Amynka a Lilů |
|
|
Odpovědět
|
|
|