Malá váha
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Felon
|
Předmět: Malá váha Přitlapkováno: 22. 3. 2014 13:20:44 |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se někdo z vás nesetkal s tím že antibiotika u kotěte dost přibrzdilo jeho růst a váhu. Mám osmiměsíčního kocoura, který je dost malý a má jenom 2,5 kila. Což se mi zdá dost málo. Když byl malý tak byl nemocný a chodili jsme s ním okolo dvou týdnů ob den na antibiotika. Děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: Malá váha Přitlapkováno: 19. 5. 2014 21:54:57 |
|
|
Felon napsal: | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se někdo z vás nesetkal s tím že antibiotika u kotěte dost přibrzdilo jeho růst a váhu. Mám osmiměsíčního kocoura, který je dost malý a má jenom 2,5 kila. Což se mi zdá dost málo. Když byl malý tak byl nemocný a chodili jsme s ním okolo dvou týdnů ob den na antibiotika. Děkuji za odpověď |
Dobrý den,S takovýmto problémem jsem se ještě nesetkala, ale určitě bych na Vašem místě zašla za veterinářem nebo můžete svůj dotaz položit do online poradny Puriny One. Naleznete ji zde:http://www.purina-one.cz/poradna/. Také bych zapřemýšlela, jestli kocourek dostává správnou výživu. Myslím, že by potřeboval nabudit imunitní systém a správné trávení, tak aby si pak z kmiva dokázal vzít vše, co potřebuje. Zkusila bych přejít na nějaké prémiové krmivo, jako je např. Purina One Adult. Když s zapojíte do 3-týddenního testu, který naleznete na stránkách Puriny One, sama pak budete i moci sledovat, jak se kocourkův zdravotní stav vyvýjí a zlepšuje. Krmivo by mu mělo pomoci po všech stránkách |
|
|
Odpovědět
|
|
|