Řídké osrstění ocasu
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kateřina Vrbová
|
Předmět: Řídké osrstění ocasu Přitlapkováno: 27. 4. 2014 19:17:45 |
|
|
Ahoj,
mám doma roční mainskou mývalí slečnu, která mívala problémy s trávením a i teď má citlivý žaludek, takže ji krmím Almo nature a vařeným masem (občas dokrmuji Gimpetkami). Ačkoliv si uvědomuji, že mainky dosahují plného osrstění až v pozdějším věku, tak mě stále trápí její ocas. Srst je řídká a zplihlá, většinou má mastnou srst, ale to je u mainek normální (i když někdy jí má mastnou až moc).
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevím co s ní mám dělat...
děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: Řídké osrstění ocasu Přitlapkováno: 24. 5. 2014 19:32:00 |
|
|
Kateřina Vrbová napsal: | Ahoj,
mám doma roční mainskou mývalí slečnu, která mívala problémy s trávením a i teď má citlivý žaludek, takže ji krmím Almo nature a vařeným masem (občas dokrmuji Gimpetkami). Ačkoliv si uvědomuji, že mainky dosahují plného osrstění až v pozdějším věku, tak mě stále trápí její ocas. Srst je řídká a zplihlá, většinou má mastnou srst, ale to je u mainek normální (i když někdy jí má mastnou až moc).
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevím co s ní mám dělat...
děkuji |
Dobrý den,
Pro zdravou a lesklou srst je důležité krmit kočičku tím správným krmivem. Pokud se ale jedná o nějakou anomálii nebo zdravotní problém, doporučila bych Vám konzultovat s veterinářem. Využít můžete bezplatné poradny na stránkách Puriny One, najdete ji zde: http://www.***.cz/poradna/. |
|
|
Odpovědět
|
|
|