Dira v srsti po uraze a zvetsujici se zluty flek pod kuzi
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
varinie
|
Předmět: Dira v srsti po uraze a zvetsujici se zluty flek pod kuzi Přitlapkováno: 4. 10. 2013 17:25:02 |
|
|
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Asi před půl rokem jsem našla asi 2 cm velký strup po uraze na boku moji kočičky, který poté co se odloupnul i s chloupky, po sobě zanechal díru a pod kůži žlutý flicek. Byla jsem s ní u veterináře a ten mi řekl že mám počkat, že to časem zaroste nebo to může vyriznout a sesit tu zdravou kůži k sobě. Rozhodla jsem se počkat. Teď nedávno ji konečně v tom místě začali růst chloupky, ale srst kolem díry ji zezloutla a pod kůži se ji značně zvětšil ten žlutý flek a na pohmat tam má hrbolky. Vypadá jako by to byl podkozni tuk ale proč se zvětšuje a mění srst nad sebou na žlutou barvu? Nemá s tím někdo zkušenost? Ztratí se to časem samo? Nebo to vyžaduje chirurgický zákrok. Není v tom místě nijak citlivá a chová se úplně normálně. |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: Dira v srsti po uraze a zvetsujici se zluty flek pod kuz Přitlapkováno: 24. 5. 2014 19:33:13 |
|
|
varinie napsal: | Dobrý den, potřebovala bych poradit. Asi před půl rokem jsem našla asi 2 cm velký strup po uraze na boku moji kočičky, který poté co se odloupnul i s chloupky, po sobě zanechal díru a pod kůži žlutý flicek. Byla jsem s ní u veterináře a ten mi řekl že mám počkat, že to časem zaroste nebo to může vyriznout a sesit tu zdravou kůži k sobě. Rozhodla jsem se počkat. Teď nedávno ji konečně v tom místě začali růst chloupky, ale srst kolem díry ji zezloutla a pod kůži se ji značně zvětšil ten žlutý flek a na pohmat tam má hrbolky. Vypadá jako by to byl podkozni tuk ale proč se zvětšuje a mění srst nad sebou na žlutou barvu? Nemá s tím někdo zkušenost? Ztratí se to časem samo? Nebo to vyžaduje chirurgický zákrok. Není v tom místě nijak citlivá a chová se úplně normálně. |
Dobrý den,
S takovým problémem bych pro jistotu znova zašla za veterinářem, aby Vám řekl svůj názor. Také se můžete poradit v online poradně Puriny One, kterou naleznete na této stránce:http://www.purina-one.cz/poradna/. |
|
|
Odpovědět
|
|
|