Olej
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
leofendro
|
Předmět: Olej Přitlapkováno: 6. 5. 2015 9:21:02 |
|
|
Ahoj, náš kocour je jen na syrovém hovězím mase, občas si vezme pár granulek. Ale v poslední době loudí slunečnicový olej, tak jednu lžíci za dva dny, zajímalo by mne, jestli mu to nemůže uškodit, dík za reakce.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 5. 2015 22:37:52 |
|
|
Kočky mají různé zvyky, co olizují, a olej by pravděpodobně vadit neměl (pokud nevede k nějakým "záchůdkovým" problémům). _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 7. 2015 10:16:40 |
|
|
pokud má tvrdou stolici,tak mu klidmě dejte olej nebo třeba i máslo.já když si dělám na pánvi něco na oleji,tak jsem zjistila,že kocour chodí do pánve vylizovat olej.A máslo miluje.když si mažu chleba,tak mu dám na talířek kousek másla a on ho sní.Ale tím,že má tvrdej bobek a to pořád,tak mu to dopřeju.A to jí všechno,granule cca 3 druhy a denně tak 2 kapsičky ,pokaždé jiné.neodmítne ani míchaná vajíčka na másle ,nebo kousek řízku:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
enigma
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 7. 2015 15:31:43 |
|
|
slunecnicovy by jist nemel. zkuste maslo, jak rikala wanesaa, nebo jakykoli jiny _zivocisni_ tuk, treba sadlo. co se tyce rastlinnych oleju, slunecnicovy by jste nemela jist ani vy kocourovi bude jiste chutnat kvalitni kokosovy olej, olivovy jsem nezkousela, protoze pouzivame hodne aromaticke. |
|
|
Odpovědět
|
|
|