Malý vzrůst mainské mývalí
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
MainMia
|
Předmět: Malý vzrůst mainské mývalí Přitlapkováno: 26. 8. 2016 15:38:33 |
|
|
Zdravím, mám roční čistokrevnou mainskou mývalí bez PP. Přestože je jí již rok, je stále malého vzrůstu a váží pouze necelé 4 kg. Chtěla jsem se zeptat, zdali je ještě šance, že z ní bude velká kočka, velká mainská mývalí? Roste tak pomalu nebo už nevyroste? Předem děkuji za odpovědi. Ps. Krmená je velmi dobře, ale nepřejídá se |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Malý vzrůst mainské mývalí Přitlapkováno: 26. 8. 2016 17:27:07 |
|
|
MainMia napsal: | Zdravím, mám roční čistokrevnou mainskou mývalí bez PP. Přestože je jí již rok, je stále malého vzrůstu a váží pouze necelé 4 kg. Chtěla jsem se zeptat, zdali je ještě šance, že z ní bude velká kočka, velká mainská mývalí? Roste tak pomalu nebo už nevyroste? Předem děkuji za odpovědi. Ps. Krmená je velmi dobře, ale nepřejídá se |
Dobrý den,
již v první větě je velký rozpor. Čistokrevná bez PP. Chovatelská stanice vždy PP vystaví a dá ji majitelům koťátka. Tam máte jistotu, že oba rodiče byli dané plemeno. Moc dobře nevím, od koho máte svoji kočičku, ale jestliže je z nějaké registrované chovatelské stanice, musíte se obrátit na chovatele. Jestliže není z registrované chovatelské stanice, jistotu, zda je to mainka po rodičích nikdy mít nebudete.
Možná, kdybyste dala fotku do kočkogalerie, je tu hodně majitelů mainek, možná by mohli posoudit a říct vám k tomu víc. |
|
|
Odpovědět
|
|
|