<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ladka78
|
Předmět: Kocúr vnoci otravuje Přitlapkováno: 13. 4. 2017 23:21:09 |
|
|
Dobrý deň.Veľmi by som prosila o radu ohľadom správania sa kocúra aby ma nebudil. Máme kocúra vykastrovaného jemu 1,5roka. Mám ho rada aj keď mi on moc tu lásku neopetuje dostáva každý mesiac pipetu, varím mu, má granule aj kapsičky. Mám ho od mačiatka našla som ho vyhodeného a nikdy predtým som mačku nemala tak moc o jej psychológii a ako na ňu neviem. Bývam dome a spálňové dvere máme caa 0,5m nad zemou a on si zvykol tam vždy čakať,že ho pustíme dnu. S čím si ale neviem poradť je, že on si zvykol už je tomu rok, že na tieto dvere búcha a škrabe dovtedy kým ho pustím (to sa fakt nedá ignorovať)a niekedy to opakuje vnoci aj 2krát lebo chce ísť zase von a dnu no a samozrejme ho musím vtedy aj nakrmiť ,aby dal pokoj a nemňaučal.Takže som sa nevyspala kôli nemu už rok ale už ma to fakt nebaví. Dám mu misku s jedlom aj vonku ale nepomáha to.A vyháňať od dverí nemá význam,lebo aj tak by vbehol dnu.Cez deň spí vnútri s prestávkami keď sa pýta von. |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Re: Kocúr vnoci otravuje Přitlapkováno: 14. 4. 2017 5:47:40 |
|
|
Ladka78 napsal: | Dobrý deň.Veľmi by som prosila o radu ohľadom správania sa kocúra aby ma nebudil. Máme kocúra vykastrovaného jemu 1,5roka. Mám ho rada aj keď mi on moc tu lásku neopetuje dostáva každý mesiac pipetu, varím mu, má granule aj kapsičky. Mám ho od mačiatka našla som ho vyhodeného a nikdy predtým som mačku nemala tak moc o jej psychológii a ako na ňu neviem. Bývam dome a spálňové dvere máme caa 0,5m nad zemou a on si zvykol tam vždy čakať,že ho pustíme dnu. S čím si ale neviem poradť je, že on si zvykol už je tomu rok, že na tieto dvere búcha a škrabe dovtedy kým ho pustím (to sa fakt nedá ignorovať)a niekedy to opakuje vnoci aj 2krát lebo chce ísť zase von a dnu no a samozrejme ho musím vtedy aj nakrmiť ,aby dal pokoj a nemňaučal.Takže som sa nevyspala kôli nemu už rok ale už ma to fakt nebaví. Dám mu misku s jedlom aj vonku ale nepomáha to.A vyháňať od dverí nemá význam,lebo aj tak by vbehol dnu.Cez deň spí vnútri s prestávkami keď sa pýta von. |
Pouvaźujte nad priechodnymi dvierkami vo dverach. Misku s grsnilkami mu aj s miskou s vodou dajte aj do spalne. Macky mam odjakziva, ale toto ma nikdy nezobudilo. Dokonca uz aj Zoya-najmladsia, si zvukla, ze nic nedosiahne a radsej spi. A dobre by bolo pouvazovat aj nad kamosom pre neho. Mozno sa len nudi a tak si vynucuje pozornost. Je viac ako pravda, ze dve macky su lepsie, ako jedna. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ladka78
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 4. 2017 21:20:11 |
|
|
V lepšom prípade príde ráno samozrejme dvere zacape od blata ako po nich vrzga až dokým ho nepustím a potom chrápe až dovečera caa 17.00, potom je stále vonku. Záleží od počasia ak je moc chladno a prší tak chodí aj tri 4x od polnoci do rána a to sa vôbec nevyspím lebo on sa proste nevzdá.Našiel si aj kamaráta spolu chodia loviť alebo sa len tak túlajú o toho sa tiež starám dávam mu jesť a vyslobodila som ho z drôtu a lanka čo mal okolo krku stiahnuté.Takže ste sa ešte s tým nikto nestretol? |
|
|
Odpovědět
|
|
Matylda51
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 9. 2017 12:53:42 |
|
|
Mám teda jenom přenesenou odpověď od kamaráda, který se rozhodl přeučit kočku, která byla zvyklá spát v posteli a zakázal jí úplný přístup do ložnice. Stálo je to asi týden nevyspání (jeho přítelkyně myslím pořídila prášky na spaní pro sebe), kdy prostě zavřeli a kočka škrabala a mňoukala celou noc. Ale po tom týdnu pochopila, že se do ložnice nedostane. Samozřejmě tam zavírali i přes den a nepouštěli ji tam ani tak. |
|
|
Odpovědět
|
|
palkovic
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 2. 2018 11:09:18 |
|
|
K tomuto jen toto:
-máme 2 kastrované kocoury a kočku čtvrtý kocour chodí za mnou od sousedky a ta pláče, proč chce jen mne
-zvykl jsem si na režim ve 2 v noci vstávám pustím si zápasy NHL a dělám vrátného
- manželka se zavírá, když jí její kocour - miláček pláče za dveřmi, tak ho pustí a přijde tam i náš bengál a začne jí okusovat palce u nohy a jen yším křik, vezmi si toho svého vetřelce...
Včera jsme přišli domů pozdě, obával jsem se, kde kočky najdu, seděly před domem a tlačili se domů...
Dnes bengál odešel z domu a mám jen nervy z toho, jestli jej najdu o 16 hodině odpoledne |
|
|
Odpovědět
|
|
|