Ušpiněný kožíšek po močení
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
jenna
|
Předmět: Ušpiněný kožíšek po močení Přitlapkováno: 8. 3. 2018 13:09:26 |
|
|
Dobrý den, mám kocourka - cca 8 měsíců, nekastrovaný - když chodí na malou má poslední dobou cca 3 týdny pomočený i kožíšek kolem pimpoše někdy i tlapičky.
Měl tento problém, když jsme si ho od chovatelky donesli, ale ustalo to. Takže jsem se radovala, že je konečně vše OK. Stelivo používáme stejné - a dle chování kocourka při čištění WC bych řekla, že mu vyhovuje - může se vždy zbláznit a hrabe a hrabe. Pořídila jsem nové WC, ale je to také již déle, než se problém opět objevil. Na nové WC přešel okamžitě, bez problémů a byl ze změny nadšený. Ptala jsem se také VET, řekli, že to bude stelivem, ale nejsem si jista, když kocourkovi vyhovuje, problém ustal a pak se znovu po delší době objevil.
Po vykonání potřeby kocourka kontroluji, ale jemu se očista nelíbí, i když vždy otřu papírovou utěrkou navlhčenou vlažnou vodou. Rada VET, že se kocourek sám očistí a nemám ho trápit. Nevím, dřív než s očistou začne, většinou si někde sedne a já čistím podlahu, což je to nejmenší, ale sedačka, povlečení, jeho odpočívadla, .... Jako u blbých pořád dokola.
Máte někdo podobnou zkušenost? Může být příp. nemocný?
Děkuji moc za názor i radu. Hezký den. j. |
|
|
Odpovědět
|
|
|