<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PantheraTigris
|
Předmět: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 16. 6. 2006 21:14:36 |
|
|
Omylem jsem přidal dvakrát fotografii dvakrát do kočkoalba (protože nahoře na stránce byla chybová hláška!) - lze ji nějak smazat? Lze stávající fotografii upravit (třeba přejmenovat)?
PT |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 16. 6. 2006 22:23:24 |
|
|
PantheraTigris napsal: | Omylem jsem přidal dvakrát fotografii dvakrát do kočkoalba (protože nahoře na stránce byla chybová hláška!) - lze ji nějak smazat? Lze stávající fotografii upravit (třeba přejmenovat)?
PT |
V seznamu uživatelů si najděte Filipa a napište mu soukromou zprávu nebo meil- je to hlavní tvůrce a správce těchto stránek, určitě vám pomůže.J. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 18. 6. 2006 9:31:39 |
|
|
PantheraTigris napsal: | Omylem jsem přidal dvakrát fotografii dvakrát do kočkoalba (protože nahoře na stránce byla chybová hláška!) - lze ji nějak smazat? Lze stávající fotografii upravit (třeba přejmenovat)? |
Zatím to uživatel nemůže provést, připravuje se to. Smazání i přejmenování. Myslím, že je to už skutečně otázka nejbližších dní. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
MichaelaK
|
Předmět: Re: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 1. 12. 2006 12:20:18 |
|
|
Filip napsal: | PantheraTigris napsal: | Omylem jsem přidal dvakrát fotografii dvakrát do kočkoalba (protože nahoře na stránce byla chybová hláška!) - lze ji nějak smazat? Lze stávající fotografii upravit (třeba přejmenovat)? |
Zatím to uživatel nemůže provést, připravuje se to. Smazání i přejmenování. Myslím, že je to už skutečně otázka nejbližších dní. |
Jak to tedy provedu? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 1. 12. 2006 12:37:55 |
|
|
MichaelaK napsal: |
Jak to tedy provedu? |
Zatím ještě nová verze Alb nebyla zprovozněna, takže mazání a přejmenovávání zatím ještě nejde. Ty změny budou nakonec trochu rozsáhlejší, takže práce na nich trvají trochu déle.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 4. 12. 2006 9:24:47 |
|
|
MichaelaK napsal: | Jak to tedy provedu? |
Omlouvám se, ale rekonstrukce Kočkogalerie trvá déle, než jsem myslel. Pokud chcete rychle něco smazat, mailněte mi prosím číslo fotky, smažu ji. Díky. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea.
|
Předmět: Komentáře Přitlapkováno: 26. 6. 2007 19:11:18 |
|
|
Nechtěla jsem zakládat nové téma, tak jsem se rozhodla, ze svůj nápad napíšu tady. Zrovna jsem tak procházela kočkogalerií a při zvětšování fotek mě tak napadlo, že by možná nebylo špatné umožnit uživatelům psát komentáře k jednotlivým fotkám. Protože když chci někomu fotku kočičky pochválit, tak to jde jedině přes vzkazy, ale myslím si, že né zrovna moc lidí napíše kvůli tomu vzkaz. Myslím, že by to hodně uživatelů přivítalo a určitě by je potěšily i častější komentáře na jejich zlatíčka. Je to podle mě dobrý nápad, tak jsem se chtěla podělit. _________________ Andrea. (Kissy a Twix) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Komentáře Přitlapkováno: 26. 6. 2007 20:40:47 |
|
|
Andrea. napsal: | Nechtěla jsem zakládat nové téma, tak jsem se rozhodla, ze svůj nápad napíšu tady. Zrovna jsem tak procházela kočkogalerií a při zvětšování fotek mě tak napadlo, že by možná nebylo špatné umožnit uživatelům psát komentáře k jednotlivým fotkám... |
Bylo to v plánu a už asi bylo načase to zprovoznit. Takže, v Kočkogalerii je ode dneška možné přitlapkovat komentář.
Brzy se budou komentáře zobrazovat i při zobrazení detailu fotky v Kočkoalbu - komentáře jsou přiřazeny k dané fotce, takže se ani po této úpravě žádné neztratí; platí, že zároveň budou vidět v galerii i v albu. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkoalbum - pomoc Přitlapkováno: 26. 6. 2007 23:40:27 |
|
|
MichaelaK napsal: | Jak to tedy provedu? |
Ještě doplňuji k původnímu tématu: fotky (kočičáků s Kočkoalbem) je dnes možné jednoduše měnit, nebo i smazat, z Kočkogalerie (při zobrazení velké fotky). Během krátké doby bude totéž možné provést i přímo při zobrazení fotky v Kočkoalbu. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
kocickalea
|
Předmět: Fotky Přitlapkováno: 27. 4. 2008 17:24:11 |
|
|
Chtěla bych se zeptat, proč nejde do Kočkoalb dát fotky větší než 100 kb. Velikosti fotek v počítači se mi zobrazují asi na 300 kb. Možná je za tím foťák, ale jak to udělat, netuším. Neví to nějaká dobrá duše? _________________ kocickalea |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Fotky Přitlapkováno: 27. 4. 2008 18:38:47 |
|
|
kocickalea napsal: | Chtěla bych se zeptat, proč nejde do Kočkoalb dát fotky větší než 100 kb. Velikosti fotek v počítači se mi zobrazují asi na 300 kb. Možná je za tím foťák, ale jak to udělat, netuším. Neví to nějaká dobrá duše? |
pokud vám velikost fotek nejde nastavit ve foťáku,lze je zmenšit v pc.Pokud máte v pc v příslušenství malování,jde to tam zmenšit docela jednoduchým způsobem |
|
|
Odpovědět
|
|
kocickalea
|
Předmět: Děkuji Přitlapkováno: 27. 4. 2008 19:06:41 |
|
|
Vlastně nadpis vyjádřil vše. Děkuji za pomoc. _________________ kocickalea |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Fotky Přitlapkováno: 27. 4. 2008 22:13:29 |
|
|
kocickalea napsal: | Chtěla bych se zeptat, proč nejde do Kočkoalb dát fotky větší než 100 kb. Velikosti fotek v počítači se mi zobrazují asi na 300 kb. Možná je za tím foťák, ale jak to udělat, netuším. Neví to nějaká dobrá duše? |
Možná bych ještě dodal, že další pomoc je v nápovědě - http://www.modrykocour.cz/kockoalbum-napoveda.php#format _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Fotky Přitlapkováno: 28. 4. 2008 6:28:12 |
|
|
kocickalea napsal: | Možná je za tím foťák, ale jak to udělat, netuším. Neví to nějaká dobrá duše? |
Z vlastní zkušenosti bych na zmenšování fotek doporučila jeden prográmek - http://software.macek.cc/resamplercz.php je to freeware. Dá se tam nastavit jak rozměr fotky, tak velikost v kB příp. kvalita. Jde v něm ořezávat a různě si s fotkami pohrát. Je jednoduchý, snadno spustitelný, integruje se do kontextového menu Windows, příp. je možné ho přímo spustit bez nutnosti instalování.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|