Krmiva Light
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
AjA
|
Předmět: Krmiva Light Přitlapkováno: 17. 8. 2006 20:35:20 |
|
|
Chtěla bych poprosit o radu a vysvětlení. Je nějaký podstatný rozdíl mezi granulkami LIGHT a INDOOR? Mám kastrovanou kočičku, a vypadá to, že budem muset váhu trošku hlídat. Ale chovám ji jen v bytě, tzn. že by pro ni byly i ty INDOOR, pokud se počítá s tím, že kočinda nemá výběh a tolik pohybu. Chápu to dobře? Díky za každou radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Krmiva Light Přitlapkováno: 17. 8. 2006 22:39:54 |
|
|
AjA napsal: | Chtěla bych poprosit o radu a vysvětlení. Je nějaký podstatný rozdíl mezi granulkami LIGHT a INDOOR? Mám kastrovanou kočičku, a vypadá to, že budem muset váhu trošku hlídat. Ale chovám ji jen v bytě, tzn. že by pro ni byly i ty INDOOR, pokud se počítá s tím, že kočinda nemá výběh a tolik pohybu. Chápu to dobře? Díky za každou radu. |
Myslím že mezi těmito typy krmiv není zase tak velký rozdíl. Já bych asi na vašem místě oba typy kombinovala nebo střídala, občas můžete dát i granule ADULT - pokud bude mít kočka opravdu sklon k nadváze dávejte spíš LIGHT, pokud ne tak dávejte INDOOR a ADULT. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: váha Přitlapkováno: 18. 8. 2006 8:17:48 |
|
|
Také teď řeším váhu u mých kastrovaných kocourů... Nakoupila jsem granule indoor a dobré také je dávat jen dávku podle toho co píšou na obalu, nenechávat tam žrádlo pořád. Tak uvidím, snad to trochu zafunguje |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: váha Přitlapkováno: 18. 8. 2006 13:58:28 |
|
|
Tereza napsal: | Také teď řeším váhu u mých kastrovaných kocourů... Nakoupila jsem granule indoor a dobré také je dávat jen dávku podle toho co píšou na obalu, nenechávat tam žrádlo pořád. Tak uvidím, snad to trochu zafunguje |
|
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: light, aftercare, indoor, adult Přitlapkováno: 21. 8. 2006 9:27:23 |
|
|
Moje kočička bohužel nadváhou trpí, dlouho jsem jí dávala na radu veterináře pouze granule light, pak jsem také vyzkoušela aftercare - pro kastráty se sklonem k nadváze, i indoor a adult. Teď to tak nějak střídám, protože jsem neviděla vůbec žádný efekt. |
|
|
Odpovědět
|
|
|