<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: internetové obchody Přitlapkováno: 5. 9. 2006 14:02:55 |
|
|
Víte o nějakém dobrém internetovém obchodě (pro kočky )? Děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Simírek Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2006 14:16:39 |
|
|
Podívej se hned do fóra pod tebou.... Chovatelské potřeby Praha, April tam dáva tipy na dobrý netový obchody. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Jollinka
Založen: 04.09.2006 Příspěvky: 20 Bydliště: Praha a Valašské Meziříčí
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 6. 9. 2006 11:54:58 |
|
|
A ještě je se mi zdá celkem dobrý www.akarazoo.cz, nemám s nima sice nějak zkušenosti, neb kočičáčí výbavičku taky teprve vybírám, ale jejich sortiment se mi zdá celkem slušný.. Ale nejlepší je stejně asi ten zmiňovaný allpets ;o) |
|
|
Odpovědět
|
|
Alenka02
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 26. 9. 2006 12:58:15 |
|
|
Já mám s www.allpet.cz strašné zkušenosti. Problém s dodáním, děsné informace, neskutečné trable při reklamaci. Už u nich nakupovat nebudu (a to mám super slevy), raději zaplatím jinde víc, abych se vyhla jejich příšernému chování. _________________ Alena a Lucky
http://kocourlucky.webgarden.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 26. 9. 2006 13:10:15 |
|
|
Alenka02 napsal: | Já mám s www.allpet.cz strašné zkušenosti. Problém s dodáním, děsné informace, neskutečné trable při reklamaci. Už u nich nakupovat nebudu (a to mám super slevy), raději zaplatím jinde víc, abych se vyhla jejich příšernému chování. |
No zjistila jsem sama, že je to velmi individuální, nejdříve fungovali bezchybně, pak mohu říct, že mě párkrát naštvali, nicméně teď mi přijde, že se zase o dost zlepšili a fungujou zase vcelku normálně. Nakupuju u nich už víc jak dva roky, k problémům se povětšinou stavěli rozumně bez zbytečných komplikací.
Ale zkušenosti s nimi má každý jiné ... ono to chce holt vyzkoušet víc obchodů, aby si pak člověk udělal obrázek, jak který funguje. Mně u nich vyhovuje "věrnostní" sleva i obsáhlost nabídky.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alenka02
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 26. 9. 2006 13:23:40 |
|
|
April napsal: |
No zjistila jsem sama, že je to velmi individuální, nejdříve fungovali bezchybně, pak mohu říct, že mě párkrát naštvali, nicméně teď mi přijde, že se zase o dost zlepšili a fungujou zase vcelku normálně. Nakupuju u nich už víc jak dva roky, k problémům se povětšinou stavěli rozumně bez zbytečných komplikací.
Ale zkušenosti s nimi má každý jiné ... ono to chce holt vyzkoušet víc obchodů, aby si pak člověk udělal obrázek, jak který funguje. Mně u nich vyhovuje "věrnostní" sleva i obsáhlost nabídky.
April |
Mně věrnostní sleva taky vyhovovala. Nakupovala jsem tam leta a pořád bída (jen někdy menší než jindy). Ale teď po ohromném incidentu s reklamací končím. Tak hledám tady v diskuzi, kde budou lepší. _________________ Alena a Lucky
|
|
Odpovědět
|
|
Jollinka
Založen: 04.09.2006 Příspěvky: 20 Bydliště: Praha a Valašské Meziříčí
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 26. 9. 2006 23:34:03 |
|
|
Už jsem reagovala ve vedlejší diskuzi, nicméně mi to nedá nenapsat něco i sem.. Ano, souhlasím, taky už tam nikdy nic nekoupím (důvody uvedeny vedle).. Ale abych tady jen nehanila, dobré zkušenosti mám s happyanimals.. Teda nevím, jak při objednávání přes net, to nemám otestované, ale v jejich prodejně na Klimenské byli velice milí, vstřícně mi poradili, zboží předvedli a ani jim nevadilo, že tím porušili obal a znemožnili dodávku někomu jinému ;o) Sice tam nemají takový výběr a jsou o malinko dražší než v allpet, ale zase.. Na co je člověku výběr, když mu stejně přivezou něco jiného, než si objednal, že.. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 27. 9. 2006 6:14:09 |
|
|
Abych byla upřímná, tak nehaním ani extrémně nechválím žádný internetový obchod, protože hodnocení je vždy velmi subjektivní záležitost, a vždy záleží na konkrétní situaci, na objednaných věcech, na přístupu jednotlivých osob ... proto si myslím, že co nevyhovuje jednomu, může vyhovovat druhému a každý si musí ozkoušet, zda ano, či ne.
Tak jak někdo haní Allpet, tak vím, že ani Happy Animals není dokonalý, byť jejich obchůdek je přívětivější.
Jak píšu, je dobré vědět, že tu obchody jsou, které to jsou, znát šířku nabídky, udělat si přehled o cenách a pak už je na každém volba, kde nakoupí
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alenka02
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 29. 9. 2006 17:23:14 |
|
|
Jak píšu, je dobré vědět, že tu obchody jsou, které to jsou, znát šířku nabídky, udělat si přehled o cenách a pak už je na každém volba, kde nakoupí
April |
Moje volba je jasná.
Jen pro doplnění, jak to dopadlo: reklamaci a vrácení peněz jsme musela urgovat. Po telefonu mi paní Najmanová sdělila, že už mi peníze poslala, jak jsem chtěla (asi mám být vizionář a vytušit to, když se neobtěžuje napsat mail nebo zavolat). Jaké bylo moje překvapení, když místo peněz na účet přišla složenka! OK, musím si něco vytrpět, když chci naplnit svá práva, tak jsem se vypravila na poštu. Tam jsem zjistila, že je složenka vyplněná špatně a adresa na ní uvedená neodpovídá mé. Boha, to jsou fakt služby dokonalé v každém detailu.
Až někdo přijdete na prima e-shop, dejte vědět. _________________ Alena a Lucky
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alenka02
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 14. 10. 2006 21:12:43 |
|
|
April napsal: | www.google.com/search?q=chovatelsk%C3%A9+pot%C5%99eby&hl=cs&lr=&start=0&sa=N |
Ale já bych skutečně ráda nějaký PRIMA, ne seznam "Allpetů". Těším se na další, osobní zkušenosti. _________________ Alena a Lucky
|
|
Odpovědět
|
|
J.B. Anonymní
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 15. 10. 2006 11:20:32 |
|
|
Ale já bych skutečně ráda nějaký PRIMA, ne seznam "Allpetů". Těším se na další, osobní zkušenosti.[/quote]
mé zkušenosti - nabídka i.obchodů je víc než skromná ba si dovolím říct, že ubohá. Nakupujeme některé pelíšky v Č. Budějovicích - je to Rakouský obchod - některé věci pro miláčky z této stránky tam také mají - jukněte a srovnejte TADY : http://www.catsplay.com/petbeds.php3 |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 16. 10. 2006 5:52:13 |
|
|
Alenka02 napsal: | Ale já bych skutečně ráda nějaký PRIMA, ne seznam "Allpetů". Těším se na další, osobní zkušenosti. |
Pokud jste na ten odkaz klepla, otevřela se Vám vyhledávací stránka v googlu, kde je nejen Allpet, nýbrž i další internetové obchody z různých měst, není problém si u nich objednat a nechat si poslat poštou.
Takže opravdu se nejedná o seznam "allpetů", ale o poměrně obsáhlou stránku s nabídkou internetových obchodů chovatelských potřeb, s nimiž lidé jistě mají zkušenosti, jen nejspíš nechodí sem, příp. nemají potřebu veřejně psát svoje názory.
Možná byste v prvé řadě měla obchody vyzkoušet, protože co člověk, to názor, na každý internetový obchod najdete jak negativní, tak pozitivní ohlasy a není nad to, ozkoušet si něco osobně, to je ta nejlepší zkušenost.
Tady je možné jen nasměrovat a ukázat přehled, ale zvolit si musí každý dle svých požadavků a potřeb.
|
|
Odpovědět
|
|
Alenka02
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 16. 10. 2006 20:32:41 |
|
|
Pokud jste na ten odkaz klepla, otevřela se Vám vyhledávací stránka v googlu, kde je nejen Allpet, nýbrž i další internetové obchody z různých měst, není problém si u nich objednat a nechat si poslat poštou.
Takže opravdu se nejedná o seznam "allpetů", ale o poměrně obsáhlou stránku s nabídkou internetových obchodů chovatelských potřeb, s nimiž lidé jistě mají zkušenosti, jen nejspíš nechodí sem, příp. nemají potřebu veřejně psát svoje názory.
Možná byste v prvé řadě měla obchody vyzkoušet, protože co člověk, to názor, na každý internetový obchod najdete jak negativní, tak pozitivní ohlasy a není nad to, ozkoušet si něco osobně, to je ta nejlepší zkušenost.
Tady je možné jen nasměrovat a ukázat přehled, ale zvolit si musí každý dle svých požadavků a potřeb.
April |
April, klííííííííííííííd. Fórum je o výměně osobních zkušeností. Ne že si je budu jeden po druhém zkoušet. Špatné služby se prostě projeví u více lidí a je dobře, že se na ně upozorníme. Kdyby byli samí lidi, co "nemají potřebu psát veřejně svoje názoy", tak by sis tu povídala sama se sebou. _________________ Alena a Lucky
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 17. 10. 2006 5:51:50 |
|
|
Já jsem klidná, nabídla jsem alternativu k tzv. allpetům, až klidná nebudu, jistě to nepřehlédnete!
Jen je zcela evidentně vidět, že moc lidí sem zkušenosti nepíše a když už, tak jen kritiku jednoho obchodu, což podle mě není vůbec směrodatná zkušenost. Ono totiž je poměrně běžné, že pokud jde o kritiku, do té se zapojí všichni, pokud jde o chválu, to všichni mlčí.
Moje poslední objednávka u Allpetu měla např. č. 15720, což znamená, že tolik objednávek u nich již proběhlo, výtek vůči nim je kolik? Pět, deset, dvacet, sto? Já s nimi problémy nemám, ale také je nikomu nenutím. Proto tvrdím, že si každý musí ozkoušet to, co mu vyhovuje ... mně nevyhovují např. Happy Animals, které jiní vychvalují.
O pár příspěvků výše jsem napsala několik jiných internetových obchodů, vypsala jsem sem odkaz z vyhledávače na další, co Vám tedy brání některý z nich vyzkoušet a pak napsat svou zkušenost?! Pokud budou všichni čekat, až někdo jim sem napíše svou zkušenost, nebudu to já, kdo si bude povídat sám se sebou, ale neustále se tu budou motat příspěvky typu - "Tak napíše už někdo konečně, který obchod je dobrý?!".
Já se pouze snažím reagovat na Vaše konkrétní připomínky. Původní dotaz byl na dobré internetové obchody, nabídla jsem alternativy, doporučuju další obchody. Pokud je Vám to málo, bohužel, s tím já už víc nenadělám, snahu jsem měla. Toť od mě k tomuto tématu vše. Víc nemám co psát.
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: výměna osobních zkušeností Přitlapkováno: 17. 10. 2006 9:20:10 |
|
|
Osobně jsem ráda, když mi někdo ve fóru na můj dotaz nebo problém poradí cokoli - i když to nemá osobně vyzkoušené. Může to být něco, na co bych sama nepřišla a vyzkouším to pak já. Stejně tak i dávám druhým rady, které mnohdy nemám z osobní zkušenosti, ale jen vyčtené. Víc hlav víc ví, říká se. Samozřejmě není nad osobní zkušenost, ale ta bohužel nebývá vždy přenosná. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 20. 10. 2006 19:41:33 |
|
|
Anonymous napsal: | Víte o nějakém dobrém internetovém obchodě (pro kočky )? Děkuji. |
A co takhle http://www.krmeni.cz Při objednávce nad 800,- poštovné zdarma po celé ČR, to už se myslím vyplatí. Nabídka pro kočičky je opravdu velká a dokonce levnější než v klasickém kamenném obchodě - Ostravsko. Máte někdo zkušenost s nakupováním v tomto obchodě?
|
|
|
Odpovědět
|
|
Cindy
|
Předmět: e-obchody Přitlapkováno: 14. 11. 2006 14:07:28 |
|
|
Já mám tu nejlepší zkušenost s obchody www.happyanimals.cz -věci jsem si vyzvedla hned druhý den
A pak se mi ještě osvědčil obchůdek www.hafbezobav.cz
Jinak jestli někdo bude mít zájem, tak seznam různých internetových obchodů najdete na www.topobchody.cz/zvirata.html
Snad se to bude někomu hodit _________________ Cindy |
|
|
Odpovědět
|
|
Myšák
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 20. 3. 2007 18:46:13 |
|
|
J.B. napsal: | Ale já bych skutečně ráda nějaký PRIMA, ne seznam "Allpetů". Těším se na další, osobní zkušenosti. |
mé zkušenosti - nabídka i.obchodů je víc než skromná ba si dovolím říct, že ubohá. Nakupujeme některé pelíšky v Č. Budějovicích - je to Rakouský obchod - některé věci pro miláčky z této stránky tam také mají - jukněte a srovnejte TADY : http://www.catsplay.com/petbeds.php3[/quote]
Dobrý den, velice mě zaujaly pelíšky u uvedeném odkazu. Kde se tento obchod v Českých Budějovicích nachází?
Děkuji
Myšák |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Kočičí známka :) Přitlapkováno: 20. 3. 2007 19:11:43 |
|
|
Objevila jsem něco úžasného, teda - sice mi to připadá trošku jako rozežranost objednávat to kočkám, ale....
Už jsem objednala Damíškovi a Matýskovi vlastní známku s jejich jménem
http://www.reddingo.cz/ibchod/index.htm
Prostě jsem nemohla odolat. _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2007 21:46:21 |
|
|
já objevila http://profizoo.cz/eshop/212/kocky
Mám tam pár věcí objednáno, kus z toho zatím nemají, tak volali, omlouvali se... a tak jsme se domluvili, že až budou mít, tak pošlou komplet. |
|
|
Odpovědět
|
|
lenista
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 23. 3. 2007 16:37:25 |
|
|
Moje poslední objednávka u Allpetu měla např. č. 15720, což znamená, že tolik objednávek u nich již proběhlo, výtek vůči nim je kolik? Pět, deset, dvacet, sto? Já s nimi problémy nemám, ale také je nikomu nenutím.
April |
dnes jsem zkousela objednat zbozi u allpetu s tim, ze jsem je pozadala, jesli by zavoz nesel v pondeli nebo patek anebo az po 22 hodine vecer, protoze jinak jsem v praci.... Z duvodu tohoto dotazu mi arogantne stornovali objednavku. Jak s takovou firmou nekdo nemuze mit problemy asi jen tak nepochopim |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 23. 3. 2007 18:20:52 |
|
|
Problémy nemám ... přizpůsobila jsem se závozu, který mají zveřejněný na netu (stejně tak Happy Animals zaváží jen určité době) .... pokud mi závoz u Allpetu nevyhovuje (k nám dojíždějí povětšinou až ve 22hod.), tak si k nim sjedu a zboží vyzvednu sama.
Každý obchod má své mouchy a kdo nakupuje celkově na internetu a nejen krmivo, narazí na různé přístupy ... někdy je to lepší, někdy horší. Já zrovna Allpety hanit nemůžu, vyhovují mi třeba víc než HA ... od počátku píšu, že ale nemusí vyhovovat všem, vím, že s nima mají někteří obtíže, ale považuju za nerozumné jeden obchod vychvalovat a druhý hanit ...
|
|
Odpovědět
|
|
Nelly
|
Předmět: Re: internetové obchody -allpet Přitlapkováno: 24. 4. 2007 12:44:59 |
|
|
Musím se připojit, zrovna včera mi pani Najmanová taky jen tak z plezíru stornovala objednávku, když jsem slušně požádala o zavezení jen v určitých dnech. Ono když prostě dopředu vím, že ten a ten den budu doma třeba až po osmé, ale jiné dny už od šesti, kdy začínají zavážet.. Myslím, že by to nemusel být takový problém. Jde jen o ochotu. To jsem taky paní Najmanové napsala a neobjednám si u nich už ani ň. Navíc snad nikdy mi nezavezli objednávku kompletní, dlouho to trvalo, jakákoliv komunikace s paní N. je dost nepříjemná, neochota z ní jen čiší.
Vrcholem bylo, když jsem chtěla poslat do útulku OS Podbrdsko do Řevnic zásilku, přesně a správně jsem uvedla doručovací údaje a za dva týdny mi paní N. volala, že se jim to vrátilo. Snažila se to hodit na mě, na poštu, sáhodlouze jsem s ní domlouvala, jak to vyřešit, všechno byl problém. Nakonec mi to milostivě doručila domů (za další týden, ale musela jsem si přiobjednat ještě další zboží, jinak, jak mi bylo řečeno, to nejde, když už jsem to jednou chtěla posílat poštou) a já to vezla ve výsledku do útulku sama. Jaké bylo moje překvapení, když na krabici, kterou allpet dával na poštu, bylo jako adresát uvedeno MOJE JMÉNO plus adresa útulku... no bodejť by to tam pošta doručila, že...
Vím, že každý jsme jiný a že někomu třeba allpet vyhovuje. Tak vím, že allpet spolupracuje s Kočičím domkem, něco jsem jim přes ně posílala a to fungovalo. Za to jim samozřejmě patří dík, každá taková pomoc je pro útulky přínos. Ale moje negativní zkušenosi s paní Najmanovou už přerostly únosnou mez a zřejmě jsem toho momenrálně natolik plná, že jsem si to nemohla odpustit. |
|
|
Odpovědět
|
|
Olivka
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 4. 2007 11:18:55 |
|
|
S Allpetem mám úplně stejné zkušenosti jako Nelly nebo lenista...
Já (jak již několikrát) doporučuji http://prozviratka.eobchod.com/ Mám skutečně jen ty nejlepší zkušenosti. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 4. 2007 13:17:28 |
|
|
ahojky, u allpetů jsem objednávala párkrát a bez větších problémů, ale je to už skoro dva roky, takže se od té doby mohlo mnohé změnit. s obchodem Happy animals jsem byla dlouho velice spokojená, ale od té doby co přešli pod mall.cz tak mi přestali vyhovovat (zvýšení cen, přestali rozvážet ve večerních hodinách, přístup celkově...) teď objednávám na www.prozviratka.cz a stejně jako Olivka jsem velice spokojená. ceny přívětivé, domluva bezvadná, doprava po praze za dvacku. |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 4. 2007 15:41:29 |
|
|
Pavlína napsal: | ahojky, u allpetů jsem objednávala párkrát a bez větších problémů, ale je to už skoro dva roky, takže se od té doby mohlo mnohé změnit. s obchodem Happy animals jsem byla dlouho velice spokojená, ale od té doby co přešli pod mall.cz tak mi přestali vyhovovat (zvýšení cen, přestali rozvážet ve večerních hodinách, přístup celkově...) teď objednávám na www.prozviratka.cz a stejně jako Olivka jsem velice spokojená. ceny přívětivé, domluva bezvadná, doprava po praze za dvacku. |
Ahojte, já mám s Allpetem taky špatné zkušenosti Neuvěřitelně arogantní a protivné jednání, neochota, chyby, nekompletní dodávky bez předchozího upozornění.... Toto fakt nemám zapotřebí. Proč cpát peníze někomu takovému? Nyní nakupujeme u Zooplus.de a granule u hladovyvlk.cz a naprostá spokojenost. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 4. 2007 18:46:14 |
|
|
Me vcera dosla zasilka z allpetu a vsechno v poradku |
|
|
Odpovědět
|
|
lenista
|
Předmět: Re: internetové obchody Přitlapkováno: 29. 4. 2007 22:12:02 |
|
|
April napsal: | (stejně tak Happy Animals zaváží jen určité době) ....
April | To sice ano... ale kdyz jim clovek rekne ve stredu se mi to nehodi, zavezte mi to sem az ve ctvrtek udelaji to... a jeste mi ten cas daji v tom jejich rozmezi vybrat (nicmene nemuseli by kvuli kazde objednavce 5x telefonovat ) |
|
|
Odpovědět
|
|
|