pošle někdo návod pro blbé?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Thelma Anonymní
|
Předmět: pošle někdo návod pro blbé? Přitlapkováno: 9. 9. 2004 22:41:46 |
|
|
mám obyčejnou kočku a chci si pořídit i kocoura na vystavování.jak a kde se zaregistrovat,co musímmít,abych mohla vystavovat a jak se poprvé dostat na výstavu?všude jsou jen řády,ale návod pro blbé nikdo nenapíše. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: pošle někdo návod pro blbé? Přitlapkováno: 10. 9. 2004 6:35:11 |
|
|
Thelma napsal: | ... jak a kde se zaregistrovat, co musím mít, abych mohla vystavovat a jak se poprvé dostat na výstavu? ... |
Uvedená problematika zatím není na Modrém kocouřovi zpracovaná, připravuje se a pokusíme se ji doplnit v blízké době. Pokud máte nějaké náměty, co všechno by mělo být obsaženo, prosím, e-mňauněte nám. |
|
|
Odpovědět
|
|
A. Anonymní
|
Předmět: Re: pošle někdo návod pro blbé? Přitlapkováno: 10. 9. 2004 7:35:35 |
|
|
Zkuste se zeptat na tomhle webu:
http://test.kocka-info.cz/forum/index.php?kateg=adl
Je to vlastně web "chovatelů" a "vystavovatelů", ale pokud mohu doporučit, než se zeptáte, zformulujte si pořádně svůj dotaz, příp. si diskuzi projděte, abyste nejdříve získal přehled, o co vlastně kráčí.
Hodně štěstí!
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: pošle někdo návod pro blbé? Přitlapkováno: 10. 9. 2004 7:37:09 |
|
|
Samozřejmě "získala" přehled, omlouvám se za "zmužnění"
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena Anonymní
|
Předmět: Re: pošle někdo návod pro blbé? Přitlapkováno: 10. 9. 2004 19:19:30 |
|
|
Doporučuji vám webové stránky www.kotatko.net tam najdete spoustu užitečných rad, případně mi napište na e-mail z-luzinek@volny.cz a já vám zodpovím případné doplňující otázky. Pro začátečníka se to zdá složité, ale není to tak hrozné, já chvám britské kočky již osm let. |
|
|
Odpovědět
|
|
Thelma Anonymní
|
Předmět: Re: pošle někdo návod pro blbé? Přitlapkováno: 11. 9. 2004 17:22:00 |
|
|
Alena napsal: | Doporučuji vám webové stránky www.kotatko.net tam najdete spoustu užitečných rad, případně mi napište na e-mail z-luzinek@volny.cz a já vám zodpovím případné doplňující otázky. Pro začátečníka se to zdá složité, ale není to tak hrozné, já chvám britské kočky již osm let. | moc děkuji Aleno,na těch stránkách je vše,co potřebuji a víc mi snad poradí u nás v ZO,až se zaregistruju.Thelma |
|
|
Odpovědět
|
|
|