červíci a vypadlá čelist
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Tereza
|
Předmět: červíci a vypadlá čelist Přitlapkováno: 29. 10. 2004 13:46:15 |
|
|
Ahoj, zdravím modrého kocouře! Mám dotaz, jak vůbec poznám, že mám kočku začervenou, nebo že má škrkavku? Zatím jsme s tím problémy neměli, ale bojím se, že bych to nepoznala...
A druhý dotaz - nemáte někdo zkušenosti s vypadáváním čelisti? Našemu Mustáfkovi občas vypadne a nevím, jestli to mám nějak řešit, nebo jestli to vůbec jde nějak řešit
Předem díky! |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: červíci a vypadlá čelist Přitlapkováno: 29. 10. 2004 16:05:13 |
|
|
Tereza napsal: | Ahoj, zdravím modrého kocouře! Mám dotaz, jak vůbec poznám, že mám kočku začervenou, nebo že má škrkavku? Zatím jsme s tím problémy neměli, ale bojím se, že bych to nepoznala...
A druhý dotaz - nemáte někdo zkušenosti s vypadáváním čelisti? Našemu Mustáfkovi občas vypadne a nevím, jestli to mám nějak řešit, nebo jestli to vůbec jde nějak řešit
Předem díky! |
Mně říkal veterinář, že tři dny po sobě se má vyšetřit bobek a jestli se v něm něco najde, je potřeba odčervit, jinak preventivně každé tři měsíce. Nám se začervení projevovalo zdravotními problémy - průjmy, zvracením. Určitě ti někdo odpoví líp, já jen z vlastní zkušenosti S čelistí zkušenost nemám, ale musí to být hrozné. Co to znamená, že vypadne? Narovná se zase sama, nebo rovnáte vy? |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: červíci a vypadlá čelist Přitlapkováno: 1. 11. 2004 10:56:42 |
|
|
Jana(Micinka) napsal: | S čelistí zkušenost nemám, ale musí to být hrozné. Co to znamená, že vypadne? Narovná se zase sama, nebo rovnáte vy? |
Mustáfkovi vypadává když si líže srst pod bradou. Začne vrčet jako pes a kapou mu sliny. Poprvé jsem chvíli čekala a pak jsem mu jí násadila (ale bála jsem se, abych mu s ní nějak nehla). Od té doby mu vypadává pravidelně když si čistí srst pod bradou (naštěstí to není často). No brzy se chystáme k vetovi, tak se poptám. Jen doufám, že Mustafu nebude chtít prohlížet, je to dost divoký kocour. Bojim se ale, že zase nic neporadí stejně jako náš minulý veterinář a stejně jako na všech fórech. Jó naši kocouři si najdou vždy něco extra s čím nejsou zkušenosti (Ali totiž málem přišel o oko, vylezlo mu z důlku a pan doktor mu ho tam pak vracel a také se divil, že to ještě u kočky neviděl...) |
|
|
Odpovědět
|
|
|