Poplatok za krytie
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
J.B. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 2. 2007 20:06:24 |
|
|
liw napsal: | dakujem J.B. Vasho pribuzneho je mi uprimne luto, verim, ze to nakoniec dobre dopadne.
Ja to nikomu nevycitam. Vsetci zucastneni vratane nasich veterinarov urobili, co bolo v ich silach. Len si rada o tom viac precitam a skusam to pochopit. Nadhernych britskym modrych maciek a kocurov su take "mraky", ze mi napriek vsetkemu pride divne, ze slo (z mojho pohladu) o take blizke krizenie... Mame doma dalsich troch kocurov, jeden z nich je modry, a ziaden nema v rodokmeni opakujuce sa linie alebo konkretne macky.
Jednu vyhodu to ale malo: pri kupe dalsieho kocurika sme boli neskutocne opatrni - mame maciatko z overeneho spojenia, jeho mama ma maciatka maximalne raz rocne, bol to jej treti vrh a boli v nom 4 maciatka... toto su veci, ktore sme sa pri vybere prvych milacikov nepytali. |
to je asi správná cesta - podívat se na počet koťat ve vrhu / pokud to nejsou plemena, která početné vrhy nemívají ´/ podívat se na předešlé vrhy, na sourozence rodičů. Ale v čem si dovolím oponovat je Vaše věta, že krásných britských modrých je mraky. Já bych ji asi opravila - britských modrý je mraky. Nezabývám se tímto plemenem a nerozumím mu, ale na výstavách poslouchám a taková sláva to opravdu není. Takže pokud chce chovatel upevnit určitý znak - použije nějaký stupeń příbuznosti. mám kamaráda, který / dle výsledků BIS / má nádherného modrého briťátka a já podobného ve více verzích nějak nevidím.
Tak přeju, aby Vaše nové kotě bylo v pořádku. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2