<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kotě kotěcí
|
Předmět: Jak rychle si zvykne? Přitlapkováno: 13. 2. 2007 22:20:45 |
|
|
Přeji všem hezký den. Už nějakou dobu čekáme na kocourka z útulku a tenhle víkend už by se snad konečně měl vyléčit a přijít k nám. Řešíme teď problém, protože tenhle víkend jdeme na ples a v sobotu nikdo nebude doma. Myslíte, že kdybychom ho domů přinesli v pátek (dřív to nejde), bude už v sobotu večer schopný zůstat sám doma, aniž by se mu něco zlého stalo? Já vím, že je na to moc těžká odpověď, chci spíš slyšet názory zkušených kočkomilů, jak by se sami zachovali. Takže jít pro něj už v pátek nebo až v neděli po plese? |
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzkanka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 2. 2007 23:52:05 |
|
|
myslím, že kocourek není malé dítě a nic by se mu stát nemělo, takže nemusíte mít obavy. Pokud nebude v místnosti, kde bude mít přístup k otevřeným oknům nebo rozžhaveným žehličkám a podobně. Jinak mě nenapadá, co by se mu mohlo stát. Spíš aby něco nerozbil když bude zkoumat nový domov a šplhat kde se dá. Umístila bych ho ale radši spíš do jedné místnosti, kde nebude tolik možností k nějaké delikvenci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Re: Jak rychle si zvykne? Přitlapkováno: 14. 2. 2007 19:21:08 |
|
|
Kotě kotěcí napsal: | Přeji všem hezký den. Už nějakou dobu čekáme na kocourka z útulku a tenhle víkend už by se snad konečně měl vyléčit a přijít k nám. Řešíme teď problém, protože tenhle víkend jdeme na ples a v sobotu nikdo nebude doma. Myslíte, že kdybychom ho domů přinesli v pátek (dřív to nejde), bude už v sobotu večer schopný zůstat sám doma, aniž by se mu něco zlého stalo? Já vím, že je na to moc těžká odpověď, chci spíš slyšet názory zkušených kočkomilů, jak by se sami zachovali. Takže jít pro něj už v pátek nebo až v neděli po plese? |
Myslím,že kocourek si zvykne, já jsem si pořídila koťátko(docela malinké 5týdnů) a pak jsem musela odjet na školení na 2dny a musela jsem ho nechat doma samotného(samozřejmě za ním někdo chodil, ale na noc byl vždycky sám) a přežil to, takže určitě to přežije, jen bych ho asi pro jistotu nepouštěla do celého bytu _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
Kotě kotěcí
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2007 10:33:34 |
|
|
Moc vám děkuju za rady, nakonec jsme si ho tedy vzali už v pátek, zvyká si vážně docela rychle. Včera, když jsme šli na ples, jsme mu nechali pokoj a chodbu (kuchyň ne, protože tam bylo neumyté nádobí od večeře ) a zvládl to výborně, nic neprovedl, nic se mu nestalo a dokonce ani nebyl uražený, že jsme ho tu nechali samotného. Asi byl rád, že si mohl všehno oňufat, aniž by ho někdo sledoval a hlídal |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2007 12:17:04 |
|
|
Kotě kotěcí napsal: | Moc vám děkuju za rady, nakonec jsme si ho tedy vzali už v pátek, zvyká si vážně docela rychle. Včera, když jsme šli na ples, jsme mu nechali pokoj a chodbu (kuchyň ne, protože tam bylo neumyté nádobí od večeře ) a zvládl to výborně, nic neprovedl, nic se mu nestalo a dokonce ani nebyl uražený, že jsme ho tu nechali samotného. Asi byl rád, že si mohl všehno oňufat, aniž by ho někdo sledoval a hlídal |
To je taky možné nebo spal jako kotě a vůbec nevnímal,že je sám. Je báječné, že to zvládl _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2007 21:45:33 |
|
|
Kocourek je určitě šťastný, že už má teď ke hraní velký prostor a své lidi, kteří ho mají rádi.
Přeju vám hodně štěstí a radosti a koťátku zdraví. |
|
|
Odpovědět
|
|
|