<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana Babická
|
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Babická
|
Předmět: Re: článek Přitlapkováno: 22. 2. 2007 18:08:36 |
|
|
Koukám, že jste se asi lekli názvu - s medvědem v posteli, ale je tam také krásné povídání o Karolíně a jejích kočičích naháčcích a krásná fotky celé rodinky. |
|
|
Odpovědět
|
|
sanny
|
Předmět: Re: článek Přitlapkováno: 22. 2. 2007 18:41:31 |
|
|
Máš pravdu Jani, článek o Karolíně je hezký a všichni pohromadě jsou moc pěkná kočičí rodinka.
|
|
|
Odpovědět
|
|
Radka Kašparová
Založen: 03.02.2006 Příspěvky: 27 Bydliště: Červený Kostelec
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 2. 2007 10:52:02 |
|
|
Tak jsem si ten článek taky přečetla a je fakt moc hezký. Taky Karolíně a Petrovi to tam moc sluší. _________________ Radka |
|
|
Odpovědět
|
|
Katka_P
|
Předmět: Matěj? Přitlapkováno: 4. 3. 2007 13:37:33 |
|
|
článek jsem si přečtla už naskenovaný na Karolínině webu. Je moc hezký a od té doby, co mám Matěje, si živě dokážu představit, co to znamená víc než jedna kočka v posteli. On i jediný sphynxí kočičák úplně! stačí.
Ten zrzounek úplně vepředu na fotce vypadá přesně jako Matěj! Karolíno, není to náhodou on? Že bychom měli doma kočičí celebritku? |
|
|
Odpovědět
|
|
Karolina Leitnerova
Založen: 02.02.2006 Příspěvky: 361 Bydliště: La Maison De Lions
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 3. 2007 10:25:58 |
|
|
Ahoj Katko,
No jasně, ten, kdo se tak vehementně dral dopředu, šlapal na záda nebohé Lolitě, která (jako okvykle ) vřískala, je Matěj
Takže máte doma mediální hvězdu. _________________ Karolina |
|
|
Odpovědět
|
|
Lusilka
|
Předmět: :)))))))))))))))) Přitlapkováno: 8. 3. 2007 15:30:52 |
|
|
Karolina Leitnerova napsal: | Ahoj Katko,
No jasně, ten, kdo se tak vehementně dral dopředu, šlapal na záda nebohé Lolitě, která (jako okvykle ) vřískala, je Matěj
Takže máte doma mediální hvězdu. |
JÁ MUSÍM REAGOVAT, IKDYŽ MÁM DOMA DVĚ BARMY, ALE TEN ČLÁNEK NEMÁ CHYBU, HLAVNĚ POPISU TOHO, CO VIDĚL NYNĚJŠÍ PŘÍTEL, VRH KRYS , když viděl tu sebranku v posteli, no to muselo být nádherné !!
já plně souhlasím a musím uznat, že po přečtení článku jsem se úplně viděla i já, my s přítelem nežijeme a máme jako kočky, my jsme všichni tak zžití, že si neumím představit, kdyby se tento řetězec přetrhl. A to, že chlapi, málo chlapů čistící záchůdky, mám doma toho, co kočky miluje, jako já a čistí je, za což jsem ráda, vím, že k nim má i jiný vztah než hoňka kočka, myš, že to bere i z jiného stránky !!
Moc vám Sphynxovým paničkám fandím. škoda, že tu není kolonka jen pro Barmy !!!
Mějte se krásně.
Lucka |
|
|
Odpovědět
|
|
Karolina Leitnerova
Založen: 02.02.2006 Příspěvky: 361 Bydliště: La Maison De Lions
|
Předmět: kočky a chlapi Přitlapkováno: 8. 3. 2007 16:31:25 |
|
|
No musím potvrdit, že chlapů, co mají kočky rádi je jako šafránu.
O to víc si pak takových vážíme. Je pravda, že čištění záchůdků není jejich oblíbená činnost, i když můj bývalý manžel je myl, a to dokonce sám od sebe. Většinou se chlapi dají "použít" jen k hraní a krmení dobrůtkama, a ještě tak k tahání pytlů se žrádlem a stelivem.
Ale jednou jsem takhle seděla u počítače a zezdola slyším Petra povídat si s jedním z kocourků: "...no myslím, že jsi nějakej špinavej..." a pak se jen ozývalo šplouchání vody, jak kocourka koupal!!! a "no, tak ještě ukaž nehtíky, já ti je vyčistím"... a ..."neškubej sebou, nebo ty nechceš mít uši čistý?".... Dost mě to, samozřejmě mile, překvapilo. _________________ Karolina |
|
|
Odpovědět
|
|
Radka Kašparová
Založen: 03.02.2006 Příspěvky: 27 Bydliště: Červený Kostelec
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 3. 2007 16:36:02 |
|
|
Náhodou já mám doma taky chlapa, co miluje kočky a pomáhá s nima (včetně záchůdků) jak může a nemusím ho k tomu nutit. Vlastně hlavně díky němu máme doma Sphynxe _________________ Radka |
|
|
Odpovědět
|
|
rozaarka
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 3. 2007 7:31:32 |
|
|
Taky se musím přidat, protože i můj muž mi s kocourkem moc pomáhá...zachůdek, uši, drápky, koupání...ale i to hraní, mazlení a tahání pytlů s granulema. Včera obstaral kompletní dlabec pro Kulicha na celý další měsíc
...takže jak to tak vypadá, tak to s těma chlapama, co mají rádi kočkouny, není tak zlý. A to mě moc těší!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
martina fialova
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 3. 2007 14:23:11 |
|
|
Tak to ja mam doma asi jednoho safranovitych Ma rad mazleni, ale cisteni zachudku to opravdu necha az kdyz neni jine zbyti. Takove prace zastavam ja. Minule se nam doma pozvracel nas pes a manzel to hodil hned vedle nej, tak proto kocici zachudky radsi nevidi |
|
|
Odpovědět
|
|
Katka_P
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 3. 2007 19:15:25 |
|
|
Karolina Leitnerova napsal: | Ahoj Katko,
Takže máte doma mediální hvězdu. |
A sakryš, aby teď nechtěl zvýšit dávky jídla a záchod na jedno použití
Jinak co se koček a chlapů týče, tak Vláďa se o kočičáka taky vzorně stará, mazlí, nosí a řádí s ním. Třeba poslední dobou Matěje trénuje na tak, že mu rozhazuje mňamky různě po bytě a Matěj je má hledat..no, zatím se nedaří, přeci jen kočka není pes Oni mají sphynxíci možná na ty chlapy větší vliv něž jiné kočky, protože naše chlupatá, než si vymňoukala to, že nechce bydlet v Praze, ale u našich na vesnici, se posteli musela vyhýbat obloukem. No a Matěj je v ní pečený vařený a to se ještě kolikrát přetahujeme o to, s kým bude usínat |
|
|
Odpovědět
|
|
sanny
|
|
|
Odpovědět
|
|