<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Tereza N.
Založen: 31.10.2005 Příspěvky: 58 Bydliště: Krajková, okr. Sokolov
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 1. 2006 12:20:39 |
|
|
Ahoj,
nedávno jsem si přidala našeho kocourka do kočkogalerie. Po přiřazení dvounožce jsem myslela, že v diskusním fóru se mi bude objeovat jeho fotka - ale neobjevuje. Co mám pro to udělat.
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Ikonka Přitlapkováno: 3. 1. 2006 12:25:15 |
|
|
Tereza N. napsal: | Ahoj,
nedávno jsem si přidala našeho kocourka do kočkogalerie. Po přiřazení dvounožce jsem myslela, že v diskusním fóru se mi bude objeovat jeho fotka - ale neobjevuje. Co mám pro to udělat.
Díky |
V diskuzním foru se zatím informace o "přiřazeném" kočičákovi neobjevuje ... to funguje v Povídání na principu hlavičky/hlaviček u jména.
Ikonka ke jménu se přiřazuje po přihlášení vlevo v menu v Nastavení - kde je možné přiřadit si obrázek (50x50 bodů, max. 6Kb) - kde si vyberete ze svého PC patřičně upravený obrázek a ten si přidáte, pak se už bude zobrazovat se jménem ....
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza N.
Založen: 31.10.2005 Příspěvky: 58 Bydliště: Krajková, okr. Sokolov
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 1. 2006 12:45:45 |
|
|
Díky, měla jsem problém s velikostí fotky, ale nyní je vše O.K. |
|
|
Odpovědět
|
|
MichaelaK
|
Předmět: zmenšení fotek Přitlapkováno: 11. 4. 2007 10:48:35 |
|
|
Tereza N. napsal: | Díky, měla jsem problém s velikostí fotky, ale nyní je vše O.K. |
Můžu se zeptat, v jakém programu fotky zmenšujete? Jak pro ikonku, tak pro galerii.. Já jsem to zkusila Microsoft Photo Editor a výsledek je vždy strašný... Když jsem takto zmenšené fotky dala do galerie byly hrozně rozmazané Poradí mi někdo?
Díky moc! _________________ Michaela & Bentley |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: zmenšení fotek Přitlapkováno: 11. 4. 2007 14:19:05 |
|
|
Docela dobrý je progámek JPEG Resampler http://software.macek.cc/resamplercz.php , jak pro fotku v Galerii (velikost max. stramy 500px) tak i menší ikonky, příp. pro různé výřezy např. Zoner Editor, či Picture Manager instalovaný standardně s MS Office 2003.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
MichaelaK
|
Předmět: Re: zmenšení fotek Přitlapkováno: 13. 4. 2007 8:24:38 |
|
|
April napsal: | Docela dobrý je progámek JPEG Resampler http://software.macek.cc/resamplercz.php , jak pro fotku v Galerii (velikost max. stramy 500px) tak i menší ikonky, příp. pro různé výřezy např. Zoner Editor, či Picture Manager instalovaný standardně s MS Office 2003.
April |
Díky April, už máme pár foteček v kočkoalbu a vypadají pěkně! _________________ Michaela & Bentley |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: zmenšení fotek Přitlapkováno: 13. 4. 2007 8:30:05 |
|
|
Není zač, ještě z těch volně dostupných jsem zapomněla na tenhle http://irfanview.cz/ taky je dobrý na výřezy a upravování fotek.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|